Çapci, Merhum Basbug Alparslan Türkes’i Rahmet ve Minnetle aniyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey Ilçe Baskani Tuna Çapci,  partisinin merhum lideri Alpaslan Türkes’in ölüm yil dönümü ile ilgili bir mesaj yayinladi.

Baskan Çapci mesajinda,”Merhum Liderimiz Basbug Alparslan Türkes, seksen yillik ömrü boyunca hayatini ülkesine, milletinin bekasina ve devamliligina adayan örnek bir dava adamidir. O büyük dava ve devlet adaminin aramizdan ayrilisinin 21. yil dönümünde bizlere birakmis oldugu emanetlerin anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak ediyoruz.

Milliyetçi hareketin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi Alparslan Türkes, inanç, bilgi, cesaret ve kararlilik gibi önemli özelliklere sahip olan degerli bir sahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara karsi cesaretle gögüs germis ve ömrü boyunca yilmadan, yorulmadan azimli bir sekilde inandigi Türk-Islam davasi ugruna çalismayi son nefesine kadar devam ettirmistir.

Cennet mekân Basbug Alparslan Türkes, hayati boyunca Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk milleti ve Türk dünyasina hizmet etmeye devam etmistir. Liderligi, azmi ve bilgisiyle herkes tarafindan takdirle karsilanan Basbug Alparslan Türkes, Türk-Islam aleminde milyonlarca yüregin sevgisini ve saygisini kazanmis, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha çok artmistir.

Bu duygu ve düsüncelerle Basbugumuz merhum Basbug Alparslan Türkes’i vefatinin 21. yildönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle aniyor; Türk-Islam alemine, Türk Milliyetçilerine ve ülkücü harekete bas sagligi diliyorum. Ruhu Sad mekani Cennet olsun.”