Gökçebey ADD'den seker fabrikalari için imza kampanyasi

Gökçebey ilçesinde, Atatürkçü Düsünce Dernegi (ADD) Subesi üyeleri, seker fabrikalarinin özellestirilme kapsaminda satilmamasi için imza kampanyasi baslatti.

Gökçebey ADD Subesi üyeleri, seker fabrikalarinin özellestirilmemesi için çagri yapti.

ADD  Gökçebey Sube Baskani  Halit Karademir, "Özellestirme adi altinda Cumhuriyetin ekonomik kazanimlarini yok eden AKP iktidari bu kez, 14 seker fabrikasini feda ediyor. Tarimsal sanayinin ve seker pancari üretiminin hayat damarlari kopartilip, GDO'lu tatlandirici üreten emperyalist sirketlerin önü açiliyor. Türkiye bu girisime karsi çiftçisiyle, isçisiyle, sendikasiyla, kamyon soförü ile tüketicisi ile siyasi partileri ve demokratik kitle örgütleri ile ayakta ve direnmeye kararlidir. Seker fabrikalarinin özellestirilmesinin arkasinda emperyalist tekellerin 20 yila varan kararli ve hain mücadelesi vardir. Özellestirmeyle seker fabrikalari konuta, AVM'lere dönüstürülecek, üretim merkezlerinin yerini tüketim tapinaklari alacaktir. Insanimiz GDO'lu tatlandiricilardan dogacak hastaliklarla ilaç tekellerinin insafina terk edilecektir. Türk halki bu yikima izin vermeyecektir" dedi.

Gökçebey ADD'den seker fabrikalari için imza kampanyasina  CHP Ilçe Örgütü, IYI Parti Ilçe Örgüt ve vatandaslar destek verdi.