BASKAN ÇETIN 9 KEZ SEÇILEREK GÜVEN TAZELEDI

Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi 9 Olagan Genel Kurul Toplantisi yapildi. Mevcut Baskan Ali Çetin 9 kez seçilerek güven tazeledi.

Sultan Cafe’de yapilan Esnaf ve Sanatkârlar Odasi 9 Olagan Genel Kurul Toplantisina; Zonguldak Esnaf Odalari Birlik Baskani Muharrem Coskun, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Baskan Vekili Adnan Keklikoglu, Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci,  Mal Müdürü Kadir Çelik, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag’in yani sira çok sayida esnaflar katildi.

Olagan Genel Kurul toplantisi, Divan seçimi ile yapildi. Divan baskanligina, Zonguldak Esnaf Odalari Birlik Baskani Muharrem Coskun, Baskan Vekili Hüseyin Özkan, Katip Rukiye Kir, Hayrettin Karadag ve Erol Uslu seçildi.  

Saygi durusu ve Istiklal Marsi okunmasiyla genel kurul toplantisi basladi.

Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci,” Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasi 9 Olagan Genel Kurul Toplantisinin,  degerli Divan ve sevgili esnaf Kardeslerime hayirlara vesilesi olmasini diler hepinize sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Mevcut Baskan Ali Çetin arkadasimiza da simdiden baskanligini tebrik ediyorum. Belediye ve baskan olarak hepinizin zor sartlar altinda esnaflik yaptiginizi biliyorum. Bu konuda belediye baskanligi olarak üzerimize ne görev düserse de yapmaya hazirim .” dedi.

Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasina 9 kez seçilerek güven tazeleyen Ali Çetin’in yeni yönetimi  söyle:

Asil Üyeler:  Mehmet Postal, Erol Keskin, Erdal Yilmaz, Canip Saraçbasi, Ender Gökmen, Hüseyin erden.

Yedek Üyeler:  Birol Yagli, Ümit Cebeci, Yilmaz Ortabas, Serdar Tülübas, Ayla Görür, Gülnur Keles ve Taner serpil.

Denetim Kurulu:

Cengiz Karademir, Cem Soysal ve Bilal Basoglu.

Yedek Üyeler: Okay Hamarat, Murat Yilmaz, Kadir Kaya seçildi.