IYI’LER SABAH KAHVALTISINDA BULUSTU

IYI Parti Zonguldak Il Teskilati basin mensuplariyla tanisma kahvaltisinda bir araya geldi. Programa; IYI Parti Il Baskani Ragip Bayraktar, Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakani Aydin Tümen, IYI Parti Karabük Il Baskani Dursun Altiparmak, Zonguldak Merkez Ilçe Baskani Fatma Gülay, Devrek Ilçe Baskani Bahadir Kiyici, Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir, Çaycuma Ilçe Baskani Ahmet Köktürk, Eregli Ilçe Baskani Asim Tazegül, Kozlu Ilçe Baskani Kenan Kazan, Alapli Ilçe Baskani Emrullah Erdogan, Kilimli Ilçe Baskani Alim Emre Demiroglu ve basin mensuplari katildi.

Açilis konusmasini; IYI Parti Il Baskani Ragip Bayraktar yapti.

Baskan Bayraktar yaptigi konusmasinda;” Bizim için özgür basinin ve gazetecilerin özgür bir sekilde demokrasinin içinde oldugu bir dönemdeyiz. Partimizin basim programizin açiklandigi gibi özgür basini destelemekteyiz. Bugün sizlerin günü, öncelikle cemiyet baskanlarin duygu ve düsüncelerini almak istiyoruz. Partimizin il ve merkez ilçe binasi tutulmus olup tadilatina baslanmistir. Merkez ilçe Basta olmak üzere ilçe baskanlarini takdim etti. “

“ BIZ KOLTUK ESKITMEYECEGIZ, AYAKKABI ESKITECEGIZ.”

IYI Parti Karabük Il Baskani Dursun Altiparmak konusmasini yapti.

Baskan Atiparmak konusmasinda; “ Zonguldak’imizin güzide basin temsilcileri, sevgili Bakanim sayin Aydin Tümen, Sayin Il Baskanim Rakip Bayraktar ve degerli ilçe baskanlarim, bugün aranizda bir agacin yapraklari gibiyiz. Bartin, Karabük ve Zonguldakli olarak Bartin Il Baskanimizin acilen bir isi çiktigi için gelemedi. Oda sizin basin gününüzü kutluyor ve çok selamlari var. Karabük’te teskilatlarimizi tamamladik. Bugün de gelirmisiniz dediler bende seve seve gelirim. Zonguldak benim her seyim. Burada Ticaret lisesinde okudum. Çaycuma Kayikçilar köyündenim. Karabük’te Zonguldak’in bir parçasi. Bati karadeniz’in gelecegini hep beraber savunacagiz. IYI Parti Zonguldak’a iyi gelecek. Zaten iyi geldi. Çogu yerlerde meydanlar ve salonlar verilmiyor. Ama hiç önemli degil. Biz koltuk eskitmeyecegiz, ayakkabi eskitecegiz. Bizim çalismalarimizi TV’ler verirler-vermezler bakmazsizin bizler 80 milyon vatandasimizin elini bire bir sikacagiz. Bugün gazeteciler günü ama ülke genelinde islerinden atilan ve ceza evlerinde yatan gazeteciler var. Basin özgür olmali. Bizlerin eli ayagi sizlersiniz. Sizler yazmazsaniz bizler dogrulari nereden ögrenecegiz. Çalisan gazeteciler gününüzü kutlar , sevgi ve saygilarimi sunuyorum.

Ankara Eski Milletvekili ve Devlet Bakani Aydin Tümen konusma yapti.

Tümen konusmasinda;”öncelikle, Çalisan Gazeteciler gününüzü kutlarim. Degerli Il Baskanimiz Sayin Ragip Bayraktar’in organize ettigi bu güzel toplantida aranizda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gazetecilerin ne kadar zor sartlarda çalistigini ve sorunlarini iyi biliyoruz. Bizim en büyük arzumuz gazeteciler çalisma sartlarinin daha iyi olmasi. Siz ne kadar özgür, ne kadar bagimsiz olursaniz demokrasi de o kadar daha güzel olur.

IYI Parti olarak iktidar olmak hedefimizdir. Iktidar oldugumuzda Türkiye sorunlarini çözecegiz. Partimizin Zonguldak merkez ve ilçelerine atanan degerli arkadaslarimi yeni görevlerinde tebrik ediyor ve çalismalarinda basarilar diliyoruz. Bu vesile ile tekrar çalisan gazeteciler gününü kutlar, saygi ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

*

*

*

*