MUHARREM INCE KONUSTU... AKP'DE PEK FENA AKIL KARISTI!..

INCE: DÜNYAYA ATATÜRK VE SILAH ARKADASLARI ÜZERINDEN REST ÇEKTIK, DOGRU, PEKI NEDEN ATATÜRK ÜZERINDE ORTAK PAYDA KURMUYORSUNUZ!

CHP Yalova Milletvekili Muharrem Ince, sosyal medya hesabindan açiklamalarda bulundu.

Ince, Birlesik Arap Emirlikleri Disisleri Bakani'na “hak ettigi cevabi hep birlikte verdiklerini” belirterek, “Peki vatani kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve Ismet Pasa üzerinde neden uzlasamiyoruz?” diye sordu.

Ince’nin açiklamalari söyle:

1-Sanli Medine müdafaasinin kahraman kumandani, kutsal emanetleri korumak için mücadele eden Fahrettin Pasa'ya yapilan saygisizliga karsi birlestik, kahraman kumandanimiza ahlaksizca saldiran Birlesik Arap Emirlikleri Disisleri Bakani'na hak ettigi cevabi hep birlikte verdik.

2- Bizim ilk kiblemiz olan Kudüs konusunda anlastik, ABD'nin Kudüs'ü Israil'in Baskenti olarak tanima ve Büyükelçiligini Kudüs'e tasima kararina karsi birlestik, direnç gösterdik.

3- Peki vatani kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve Ismet Pasa üzerinde neden uzlasamiyoruz?

4- Kutsal emanetleri korumak için Nigde'ye tasiyan, Lozan'da kutsal emanetleri isteyen Lord Curzon'a “kutsal konularin siyasi görüsmelere konu yapilamayacagini” söyleyen Ismet Pasa üzerinde neden uzlasamiyoruz?

5- Türkiye'nin bu zor günlerinde senin sebep oldugun zorluklari asmak istiyorsan, tarihle kavga etmeyi birak, kahramanlarimiza saygisizlik etmeyi birak, germe, yapma etme, yaziktir, günahtir.