IYI Parti Gökçebey Kurucu Ilçe Baskani Satilmis Aydemir Oldu

Yeni kurulan IYI Parti’nin Genel Baskani Sayin Bayan Meral Aksener, Zonguldak heyetini kabul etti.
IYI Parti Genel Merkezinde aksam 17.00’de gerçeklesen ziyarette; Iyi Parti Zonguldak il Baskani sayin Ragip Bayraktar öncülügünde, Il Yönetim Kurulu Üyeleri Batu Müftüoglu, Sertan Kuzu, Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir,  Kdz.Eregli ilçe Baskani Asim Tazegül, Çaycuma ilçe baskani Ahmet Köktürk ve  Alapli ilçe baskani Emrullah Erdogan hazir bulundu.

IYI Parti’nin Genel Baskani Sayin Bayan Meral Aksener makaminda Zonguldak heyetiyle birer fotograf çektirerek, Il baskani sayin Ragip Bayraktar basta olmak üzere tüm ilçe baskanlarina yeni görevlerinde basarilar diledi.


“Aydemir, Gökçebey’de  Iyi Günler Görecek”


Iyi Parti Gökçebey Ilçe Baskani Satilmis Aydemir; “ Ülkemizde Yeni Kurulan Iyi Parti Genel Baskani Sayin Bayan Meral Aksener ve  Il Baskanimiz Sayin Ragip Bayraktar tarafindan Gökçebey’de Iyi Parti Kurucu Baskan olarak sahsimi laik görerek görev vermislerdir, tesekkür ediyor  ve sahsima olan güvenlerine laik olacagim” diyerek sözlerine söyle devam etti.
Iyi Parti Ilçe Baskani Aydemir açiklamasinda;” Gökçebey’de Iyi Parti Kurucu Baskan olarak sahsima görev vermislerdir. En yakin zamanda ilçe yönetim kurulumuzu kurarak 2019 tarihinde yapilacak yerel  ve genel seçimlerde Ülke genelinde oldugu gibi Gökçebey’de de iddiali adayla seçime gireceginden hiç kimsenin kuskusu olmasin. Ülke Genelinde oldugu gibi Gökçebey’de iyi günler görecektir
.” Dedi.