Roman Vatandaslar Umreye Gönderilecek

Zonguldak Eski Valisi Ali Kaban tarafindan baslatilan ve suanda ise yeni Vali Ahmet Çinar nezaretinde sürdürülen proje kapsaminda, Roman vatandaslar Umreye gönderilecek.


Kutsal Topraklar için 20 gün boyunca 5 camide gerçeklestirilen kurslara ise roman vatandaslar yogun ilgili gösterirken, kursuda basarili bir sekilde tamamladilar.


Çetin hoca sürpriz yagmuruna tutuldu
 Kursun son gününde ise Çinartepe Mahallesi  Hz. Hüseyin Mescidinde kadinlar kendilerini 20 gün boyunca en iyi sekilde  Egiten  Bayan hocalari olan Halime Çetine öyle bir   sürpriz yaptilar ki Çetin sürpriz karsisin saskinligini gizleyemedi. Halime Çetine önce bir demet çiçek veren kadinlar, ardindan ise hediye yagmuruna tuttular. Çicek ve çesitli hediyeler sonrasinda ise bir de pasta kesen kadinlar daha sonra ise hocalarina  sevgi selinde bulundular.

 
'Roman vatandaslar Can ve Çinarâ seslendi'


Roman kadinlar,ayrica Zonguldak Il Müftüsü Rüstem Can ve Vali Ahmet Çinara seslenerek hocamizi çok seviyoruz, hocamiz bizim camimizde kalsin ondan çok  sey ögrendik daha da ögrenecek çok seylerimiz var diyerek hocalarindan ayrilmak istemediklerini ifade ettiler.


Çetin, Allah hepsinden razi olsun
Bu sürpriz karsisinda çok mutlugu oldugunu ifade eden Çetin, “Gerçekten sunu söylemeliyim geldigim günlerde birkaç kisi tarafindan biraz sikinti yasadim, ancak kursa gelen bayan kardeslerimin bana tam destek vermesi ve bana sahip çikmalari gerçekten benim hosuma gitti.

Onlarla 20 gün boyunca çok güzel bir çalisma gerçeklestirdik. Ben kendilerini çok sevdim hepside bir birinden güzel insanlar.  Tabi kursun son gününde bu yapilan sürprizi ise beklemiyordum. Çok güzel hazirliklar yapmislar.

Çiçekten tutunda bir birinden güzel hediyeler verdiler bana. Bu sürprizi açikçasi beklemiyordum ama  çok mutlu oldum. Allah hepsinden razi olsun”dedi.