Baskan Aksakal’in, Kadir Gecesi Kutlama Mesaji

Ak Parti Gökçebey Ilçe Gençlik Kollari Baskani Baris Aksakal, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesaji yayimladi.


Baskan Aksakal mesajinda,  “Kur’an-i Kerim’in inmeye basladigi Ramazan ayinin 27. gecesi olan mübarek Kadir Gecesi’ne kavusmus bulunmaktayiz.

Mevla’nin ‘Bin aydan daha hayirli’ oldugunu müjdeledigi, Kullarin Rabbine en yakin oldugu bu kutlu Kadir Gecesi’ne ulasmanin mutlulugu içerisindeyiz.


 Faziletleri sinirsiz olan bu mübarek geceyi en güzel sekilde geçirmek, bu vesileyle ibadetlerde bulunmak kendi hayrimiza olacaktir. Bu mübarek geceyi, af ve magfireti bol olan Yüce Rabbimize karsi af dileyerek ve dua ederek geçirmeliyiz. Tüm dünyada zulüm gören Müslüman kardeslerimizin bir an evvel yasadiklari zulümden kurtulmalari için samimiyetle dua etmeliyiz. Baris huzur ve kardeslik duygularinin tüm dünyaya hâkim olmasini Yüce Allah’tan diliyor;
 Mübarek Ramazan ayinin incisi olan ve bayramin habercisi niteligindeki bu gecede; aramizdaki kirginliklara, darginliklara son vererek, Mevla’nin evi olan kalplerdeki kirikliklari onarmak en güzel ibadetler arasinda yer alacaktir. Bu vesile ile Gökçebeyli  hemserilerimin ve tüm Islam âleminin Kadir gecesini tebrik eder, tüm insanligin huzura kavusmasini Cenab-i Hak’tan niyaz ederim.”