Gökçebey Belediyesi'nden Hummali Çalisma

Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret ettik. Öztürk, ilçede altyapi ve üst yapi çalismalari hakkinda bilgi verdi. 


 “Sözümüz vardi yerine getiriyoruz”
Baskan Öztürk,” 2014’de yapilan yerel seçimlerde göreve gelirken, her seyin en iyisine laik olan sevgili Gökçebeylilere hizmet sözüm vardi bugün ise verdigim sözleri bir bir yerine getirmenin mutlulugunu hep beraber yasiyoruz ve de yasamaya devam edecegiz.


Belediyemizin hizmet araçlarini %90 yeniledik.  Belediyemizin rutin çalismalarin yani sira proje kapsaminda alt yapi çalismalarinda; Kanalizasyon, Elektrik tellerin yer altina alinmasi, Dogal Gaz çalismalarin devam etmesi, Su sebekesinin sil bastan yeniden yapilmasi çalismalari devam etmektedir.  Sehir merkezinde Sehit Ahmet Karademir caddesi üzerine de yaptigimiz mesire alani önümüzdeki günlerde halkin hizmetine sunacagiz.


Üst yapi çalismalarina basladik. Atatürk Caddesi ve Ismetpasa caddesi ana yolu ile birlikte Cumhuriyet meydaninda üst yapi asamasinda kare tasi döseme çalismalarina basladik.


Ilçemizde alt yapi ve üst yapi çalismalarin yani sira yeni bir ilçe hastanesi, yeni sehir stadyum yapimi, ve yeni bir viyadük köprü yapimina da bu yil içinde baslayacaklar.


Biz geldikten sonra Gökçebey degisim içine girdi.
Toki evleri çalismalari tamamlanmak üzere, Emeklilere yönelik Toki ev çalismalarinda sonuna geldik sayilir.  Yine önümüzdeki günlerde ilçemize yakisir sokak hayvanlara yönelik barinak evi yapacagiz.


2014’de söz verdigim bir kitapçik vardi. O kitapçikta verdigim hizmet sözlerinin %90 ‘na yapimina basladik ve çalismalarimiz devam etmektedir.

Huzur evi projesi çalismamiz devam etmektedir.


Göreve geldigimiz 3 yilimizda belediye olarak hummali bir çalisma içersindeyiz. Bu çalismalarimiz tamamlandiginda Gökçebey’i degiserek büyüdügünü hep beraber görecegiz. Her sey Gökçebey için düsüncesi ile çalismalarimiza devam edecegiz
” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*