GÖKÇEBEY’DE GÖHAKDER AÇILISI YAPILDI

Gökçebey’de Sokak Hayvanlarini Koruma Derneginin açilisi yapildi.

Açilisa; Isadami Sezai Çanakci, Belediye Baskan Yardimcisi Ismet Karci, Ak Parti ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Belediye Veteriner Hekimi Fuat Saglam, Daire Amirleri, muhtarlarin yani sira çok sayida vatandaslar katildi.


Sokak Hayvanlarini Koruma Derneginin açilis kurdelesini; Isadami Sezai Çanakci, Belediye Baskan Yardimcisi Ismet Karci, Ak Parti ilçe Baskani Hayrettin Karadag keserek hayirli olsun dileklerinde bulundular.


Gökçebey’de Sokak Hayvanlarini Koruma Dernegi Kurucu Baskan Gülsen Kazli,” Öncelikle dernegimizin açilisina gelerek bizleri onurlandiran saygi deger Gökçebeyli vatandaslarimiza saygi ve selamlarimi sunuyorum.
Dernek yöneticileri olarak bizlerin görevi, sadece evimizdeki hayvanlarimizin degil, sokaklarda basibos yasayan tüm hayvanlarin da haklarinin savunulmasini amaçlamaktayiz. Unutmayalim ki her canlinin yasama hakki vardir ve bu hakka saygi duymak bizlerin insani görevidir. Dernegimiz ile ilgili detayli açiklamayi önümüzdeki günlerde yapacagiz. Yeni kurdugumuz Sokak Hayvanlarini Koruma Dernegi  hizmet binasi Gökçebeylilere hayirli olsun
” dedi.


Sokak Hayvanlarini Koruma Derneginin açilisina gelen davetli misafirlere kurabiye, sicak ve soguk içecekler ikraminda bulundular.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*