AK Parti Gökçebey ilçe teskilatin yeni hizmet binasi açildi.

AK Parti Gökçebey Ilçe teskilatinin yeni hizmet binasinin açilisi, AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz tarafindan yapildi.


Açilisa; AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz, Milletvekili Hüseyin Özbakir,  Il Baskani Zeki Tosun, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Çaycuma Ilçe Baskani Ahmet Çolakoglu, Filyos Belediye Baskani Ömer Ünal’in yani sira partililer katildi.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz tarafindan açilisi yapilan Ak Parti Gökçebey Ilçe teskilatinin yeni hizmet binasinin tanitimini yapan Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, “ Sayin bakanim öncelikle yeni hizmet binasinin açilisini yaptiginiz için teskilatim ve Gökçebeyliler adina tesekkür ediyorum. Yeni binamizda, Kadin Kollari Baskani odasi, Gençlik Kollari Baskani odasi, Sekreterlik odasi, Ilçe Baskanligi odasi ve en önemlisi ise büyük bir toplanti salonumuz bulunmaktadir” diyerek bilgi verdi.


AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz ise,” Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk’ü, Ilçe Baskanimiz Hayrettin Karadag ve teskilatini yürekten kutluyorum. Sizlere yakisan da buydu. Bu yeni hizmet binasinin olusumunda maddi-ve manevi, destek verenlere de tesekkür ediyorum” diyerek 16 Nisan da yapilacak referandum hakkinda da bilgi verdi.


Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, AK Parti eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ve Kayseri Milletvekili Taner Yildiz’a hediyeler verdi.

*

*

*