GÖKÇEBEY ANAOKULU´NDAN KAYSERI 1. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIGINA ANLAMLI DESTEK

Gökçebey Anaokulu ögrencileri, ögretmenleri Münire UZUNLU yönetiminde 17 Aralik 2016 tarihinde hepimizi derinden sarsan; Kayseri I. Komando Tugay Komutanligina düzenlenen hain saldiri nedeniyle üzüntülerini dile getirmek Kayseri I. Komando Tugay Komutanliginda görev yapan personele ve güvenlik güçlerine destek vermek üzere kart gönderdiler. Ögrencilerin bu samimi ve sicak davranisi karsisinda Kayseri I. Komando Tugayi Komutani Piyade Albay Kemal KIRIS ve Askerleri; ögretmen ve ögrencilere destek ve kartlarindan dolayi tesekkürlerini dile getirmek üzere mektup ve kart gönderdiler.


Kayseri I. Komando Tugayi Komutani Piyade Albay Kemal KIRIS´in Tesekkür Mektubu:

Gökçebey Anaokulu 4 Yas Sirinler Sinifi minik ögrencileri ve Degerli Ögretmenimiz Münire UZUNLU´ nun Kahraman Askerlerimize moral için yolladigimiz ögrencilerimizin hazirlamis olduklari  Yilbasi Kartlari ellerine ulasmis.  Bizlere  duygu dolu anlamli kartlarini askerlerimiz tek tek yazarak büyük bir incelikte bulunmus olup; ve ayrica tesekkürlerini de  eksik etmeyen Sayin 1.´inci Komd. Tug. Komutanligina bizler de tesekkürlerimizi saygi ve selamlarimizi tekrardan gönderiyoruz. Ayrica bu güzel düsünceyi düsünüp hayata geçiren ögrencilerimizin ve sayin ögretmenimiz Münire UZUNLU´ya da tesekkürlerimizi sunariz.


Kayseri I. Komando Tugayi Komutanligina bagli Personellerin Tesekkür Kartlari...


Ahmet KÖSTEKLI Piyade Uzman Onbasi, Ali Oktay DAS Piyade Uzman Onbasi, Burak EROL Piyade Uzman Çavus , Caner KAYA Piyade Uzman Çavus , Celil YUVARLAK Piyade Onbasi,  Ebubekir COSKUN Ulastirma Er,   Fatih YÜCE Piyade Uzman Çavus,  Hasan YAKAR Piyade Onbasi,  Ismail ÖZMAN Piyade Er,   Mahil GÜNES Piyade Uzman Onbasi,   Mehmet AKAGÜNDÜZ Piyade Uzman Çavus,   Mehmet KOÇKAN Piyade Uzman Çavus,   Oksay ARLI Piyade Onbasi,   Orhan DEMIR Piyade Uzman Çavus,   Ramazan EZIN Piyade Onbasi,  Recep SOYLU Piyade Onbasi,   Sait ERASLAN, Piyade Uzman Çavus,   Ümit GÜRBÜZ Piyade Komando Çavus,   Yusuf SAHIN Ulastirma Er  ve  Celil YUVARLAK Piyade Onbasi.


Uzunlu, Parolamiz GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ...


Bu anlamli çalismayi yürüten Gökçebey Anaokulu Münire UZUNLU düsüncelerini dile getirerek;
 "Okulumuzda her sene yeni yilda sevdiklerimizi mutlu etmek için onlara kendi ellerimizle yeni yil kartlari hazirlar ve gönderecegimiz kisilere haber vermeden kartlarimizi postaneye giderek göndeririz. Bu sene de yine kartlarimizi hazirlayip gönderecektik. Ancak 17 Aralik 2016 günü hepimizi derinden sarsan hain saldirilardan biri gerçeklesti. Kayseri 1. Komando Tugay Komutanliginda vatani görevini yapan askerlerimize çarsi iznine çiktiklari sirada bombali bir saldiri yapildi. Ne yazik ki 14 askerimiz sehit oldu.Bu nedenle; “Biz yaninizdayiz, sizleri düsünüyoruz, sizleri seviyoruz.” mesaji vermeyi ve onlara bu kötü olaydan sonra biraz olsun moral vermeyi, üzüntülerini gidermeyi düsündüm.. Kartlarimizi ögrencilerle birlikte hazirladik. Onlara da bu kartlari askerlerimize gönderecegimizi anlattim. Hepsi çok heyecanlandi ve sevindiler.29 Aralik 2016 günü Gökçebey Postanesine bir gezi düzenleyerek kartlarimizi heyecanla gönderdik. Gönül köprümüze ilk taslari koymus olduk böylece.
 Yaklasik üç hafta sonra çok güzel bir haber aldik. Kartlarimiz yerine ulasmis hatta askerlerimiz de bizlere cevaben tek tek kendi elleriyle tesekkürlerini ve iyi dileklerini sunan kartlar göndermisler. Kartlarla birlikte 1.Komando Tugay Komutani Piyade Albay Kemal KIRIS’in gözlerimizi dolu dolu eden ayni zamanda gururlandiran bir de mektubu vardi. Gönül köprümüz tam anlamiyla tamamlanmisti. Okulca çok sevindik, mutlu olduk, duygulandik.
Gökçebey Anaokulu olarak bu gönül köprüsünü kurdugumuz için hem çok mutlu hem de çok gururluyuz. Sadece kötü günlerde degil iyi günlerde de bu gönül köprüsünü yasatmak için çalismalarimiza azim ve kararlilikla devam edecegiz. Parolamiz; GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ..."
dedi.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olarak Gökçebey Anaokulu yönetici, ögretmen ve ögrencilerini, yapmis olduklari bu onur ve mutluluk verici çalismalarindan dolayi tebrik eder, vermis olduklari emek ve gayretten dolayi tesekkür ederiz. Okul yönetici, ögretmen ve ögrencilerine bundan sonraki çalismalarinda basarilarinin devamini dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*