Baskan Sahin son yolculuguna ugurlandi…

Bir yil önce Lenfoma teshisi konulan Ak Parti Kozlu belediye Baskani Ertan Sahin  tedavi gördügü  Ankara’da  bir hastanede  hayatini kaybetti. Baskan Sahin’i son yolculuga gözyaslariyla ugurlandi.

Baskan Sahin, baba ocaginda helallik alindiktan sonra  Kozlu Belediye Baskanligi binasi önüne getirildi. Binlerce kisinin katildigi törende; Milletvekilleri, Belediye Baskanlari, Oda ve Dernek Baskanlari, Sivil Toplum Örgütlerin yani sira çok sayida Kozlu’lu vatandaslar katildi.
 “Hizmet sehidi”
Ertan Sahin ile ilçede birlikte görev yaptiklarini anlatan Kozlu Kaymakami Ahmet Karakaya ise söyle konustu:

“Hizmet sehidi Ertan baskanima Allah rahmet eylesin. Ertan baskanimiz saglik sorunlarina aldirmadan hizmet bayragini daha ileriye tasimak için var gücüyle çalisti. Kimimizin Ertan abisi, kimimizin Baskani, kimimizin Ertan’iydi. Bize dersler vererek aramizdan ayrildi. Bu fani dünyada hiçbir sey küsmeye, darilmaya gelmez. Ertan baskanimiz bütün Kozlu’nun gönlünde yer etmis bir sahsiyetti. Yaptigi hizmetlerle anilacak. Ama geri kalan hizmetleri devam ettirmek belediye meclisinin, bizim görevimiz olacak. Hepimizin hakki helal olsun. Sözün tükendigi yer. Allah rahmet eylesin. Mekâni cennet olsun.”

Iki çocuk babasi olan belediye baskaninin cenazesi için öglen namazinin ardindan cenaze namazi kilindi. Sahin’in cenazesi Sehitler Mezarligi’na defnedildi.

Merhum Ertan Sahin’e Allah-tan rahmet diler, geride kalan Ailesine, sevenlerine ve Kozlu’lu vatandaslara bassagligi dileriz.