ÇAYDEGIRMENI’NDEN HALEP IÇIN ELELE

Türk Kizilayi Çaydegirmeni Sube Baskanligi Belediyenin ‘’Halep Için Elele’’yardim kampanyasina yardimsever vatandaslar yogun ilgi gösteriliyor. Sube olarak is adamlari, esnaf ve vatandaslardan kampanya için destek isteyen Türk Kizilayi Çaydegirmeni Subesi Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Çaydegirmeni Belediye baskani Satilmis Gebes’i makaminda ziyaret ederek 15 Ocak'ta sonara erecek kampanya için destek istedi. Baskan Gebes sahsi ve kurumsal olarak imkanlari ölçüsünde ‘’Halep Için Elele’’ yardim kampanyasina destek verdi.

Türkiyeni’nin mazlum milletlerin yaninda olmaya devam ettigini ifade eden Çaydegirmeni belediye baskani Satilmis Gebes,Ülkemizin güvenligi açisindan Suriye’deki yanginin mutlaka dinmesi gerektigini vurguladi. Baskan Gebes; Türkiye’nin tam güvenligi için Suriye’de yasanan savasin sona ermesi sart. Halep’te sivillere yönelik saldirilar oldugunu görüyoruz. Devletimiz bu saldirilarin durdurulmasi için büyük bir çaba sarf ediyor. Bizlerde yardimlarimizla savas magdurlarinin yarasina bir nebze merhem olmaya çalisiyoruz.

Toplumumuz yapisi itibariyle yardimlasmayi seven bir millet. Bizlerinde bölgede yasayan insanlarin feryadina suskun ve tepkisiz kalmamiz mümkün degil.Bu tür kampanyalar düzenleyerek yardimseverle ihtiyaç sahipleri arasinda lokomotif görevi gören tüm sivil toplum kuruluslarina ve Çaydegirmeni’nde böyle bir kampanya’ya öncülük ettiklerinden dolaya Türk Kizilayi Çaydegirmeni subemizin yönetim kurulu ve üyelerine çok tesekkür ediyorum’’dedi.