KARADAG’DAN, 10 KASIM MESAJI

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78’nci yildönümü dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Baskan Karadag mesajinda;” Milleti ile birlikte giristigi bagimsizlik mücadelesini yine Milletinin destek ve azmiyle çagdas bir Cumhuriyet ile taçlandiran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78’nci yildönümünde saygi, sükran ve rahmetle aniyorum. 10 Kasim artik O’nun aramizdan ayrilisinin anma ve matem günü olmaktan çikarak, bize biraktigi eserlerin zenginlestirilmesine ve yeni nesillere daha iyi anlatilmasina vesile olmaktadir.

Milletimiz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliginde tarihin gördügü en sanli zaferlerden birini kazanarak, bundan 93 yil önce Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmus, bayrak, vatan ve hürriyet askini tüm dünyaya göstermis kahraman bir millettir. Milletimizin bu mücadelesi, bir milletin yeryüzünde var olma çabasinin essiz timsali ve mazlum milletlerin rehberi olarak, tarihte sanli bir yere sahiptir.

Içinde bulundugumuz sartlara ve dayatmalara ragmen ülkemizi yipratmak isteyenlere karsi, millet ve devlet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettigimizi göstermek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yil dönümünde dünyaya verecegimiz en güçlü mesaj oldugu inancindayim.

Bu duygu ve düsüncelerle aramizdan ayrilisinin 78’nci yilinda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaslarini minnet, sükran ve rahmet duygulari ile aniyorum