AK Parti Gökçebey’den kurumlara ziyaret

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag ve yönetim kurulu üyeleri dün çesitli kamu kurum ve kuruluslarini ziyarette bulundular.

Ak Parti Gökçebey Teskilatinin kamu kurum ve kuruluslarini ziyaretlerine Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin basta olmak üzere Cumhuriyet Savcilisi Fatma Kalender’a, Belediye Baskani Vedat Öztürk’e, Malmüdürü Kadir Çelik’e, Ilçe özel Idare Müdürü Izzet Turpcu’ya, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas’a, Ilçe Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Yasar Sargin’a, ve Bashekim Uzm.Dr. Levent Eskici’ye ve Ilçe Halk Egitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal’i ziyarette bulundular.

Ziyaretler sonunda açiklama yapan Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag,“teskilatimizi sürekli vatandaslarimiz ziyaret etmekte ve her türlü sikintilarini bizlerle paylasmakta, bizde onlarin her alandaki sorularina cevap verebilmek adina kamu kurum ve kuruluslarimizla sürekli istisare içerisindeyiz. Bu sebeple Ilçe sinirlari içerisinde bulunan kamu kurum ve kuruluslarinin degerli yöneticilerine göstermis olduklari ilgi ve alakadan dolayi mütesekkiriz. “dedi

*

*

*

*

*

*

*

*