Belediye çalisiyor, GÖKÇEBEY Güzellesiyor!

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir’e konustu.

Gökçebey tarihinin en güzel hizmetlerinden nasibi aliyor. Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk Gökçebeylilere verdigi hizmet sözlerini bir bir yerine getiriyor” diyen Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Latif Aydemir’e anlatti.

“BASKANIMIZ SAYIN ÖZTÜRK’ÜN YANINDAYIZ”

Baskan Karadag,” Gökçebey’in huzurunu bozmaya çalisanlara asla müsaade etmeyecegiz. Gökçebey’i kaleme almaya çalisanlar öncelikle Gökçebey’i iyi taniyacaklar. Burada yasayan insanlarin temel sorunlarini irdeleyip çözümü konusunda fikirlerini beyan edecekler. Iktidarimizin ve Belediyemizin yaptigi basarili hizmetleri görmezden gelerek Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’ü karalama kampanyasina yönelik yazilan-çizilenlere halkimiz asla itibar etmiyor. Ilçemizin göbegindeki birahaneleri sehrin içinden disariya çikaran Sayin Öztürk’e hem partimiz hem de Gökçebeyliler tarafindan takdir edilmektedir. Birahane ile pavyonu ayirt edemeyen bazi zavallilarinda baskanimiza gelisi güzel ‘çamur at izi kalsin’ misali ayak oyunlarina da seyirci kalacak degiliz.

Bizlerin, Ilçe Kaymakamimiz, Belediye Baskanimiz, tüm resmi kurum ve kuruluslari ile ortak noktamiz halkimiza hizmet etmektir. Bunun içinde hep beraber birlik içinde çalisarak halkimizin laik oldugu hizmetleri yapiyoruz ve yapmaya da devam edecegiz.

Belediyemiz çalisiyor, Gökçebey güzellesiyor dedik. Ilçemizde belediyemizin alt yapi çalismalari devam ediyor. Kanalizasyon, Elektrik tellerin yer altina alinmasi, Dogalgaz çalismalari, DSI tarafindan Agusto deresi genisletme islah çalismalari ve akibetinde Çamurlu köprüsü yikilip yenisi yapilarak trafige açildi. Yeni bir hastane yapiliyor, Yeni bir ilçe emniyet binasi, terminal, Toki Evleri ise hizla yapimina devam ediyor. Yine Viyadük köprü yapilacak, Mesire alani yapimi devam ediyor. Bunun yani sira belediyemizin rutin çalismalari zaten yapiliyor. Kisacasi Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk seçim çalismalarinda verdigi hizmet sözlerini bir bir yerine getirerek ilçemiz güzellesiyor. Önümüzdeki iki yil süreçte üst yapi çalismalariyla daha da güzellesecektir. Baskanimiz Sayin Öztürk’ü üstün basarili çalismalarindan dolayi taktir ediyor ve her zamanda yaninda olacagiz.