ULUPINAR: 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMIMIZI KUTLAMANIN ONUR VE GURURUNU YASIYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami ile ilgili Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar yayinladigi mesajda;

Cumhuriyetimizin ilaninin 93. yildönümünü kutlamanin onur ve gururunu yasiyoruz. 19 Mayis 1919 da Samsun’da baslayan Milli Mücadelenin nasil kazanildigini unutmadan; demokrasiyi, hukukun üstünlügünü, insan haklarina saygiyi ve sosyal devlet anlayisini yasamin her alaninda saglayarak Cumhuriyetimizi daha ileriye götürmek için AK Parti ve biz milletvekilleri olarak görevimizi sonuna kadar gerçeklestirmek için elimizden gelen bütün özveriyi gösteriyor ve göstermeye de devam edecegiz.

Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberlige ihtiyaç duydugumuz bu günlerde, el ele baris ve huzur dolu bir Türkiye için gayretlerimizi daha da arttirmaktayiz. Ülkemiz, politik, stratejik ve ekonomik bakimdan önemli bir cografyada yer almaktadir. Binlerce yildir bu topraklarda ayni bayrak altinda yasayan insanlar üzerinde planlar yapilmis, her türlü oyunlar oynanmistir. Ancak, tek yürek olmus milletimiz sayesinde bu oyunlar bosa çikarilmistir.

Türkiye artik her alanda dev atilimlar gerçeklestiren bir dünya devletidir. Türkiye Cumhuriyeti, dünyadaki varligini eserleriyle kanitlamistir ve kanitlamaya da devam edecektir. Ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda gösterilen basarilar bunun en önemli göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti, önünde AK Parti Hükümetinin önderliginde uzanan aydinlik yolda, emin adimlarla ilerlemeye devam edecek, hak ettigi uygarlik seviyesine ulasmak için verdigi kararli mücadeleyi sürdürecektir.

Dünyada, bölgesinde ve içerde çok daha müreffeh, ayaklari yere saglam basan bir Türkiye idealiyle devam ettigimiz bu yolda milletçe beraber oldugumuz sürece asamayacagimiz engel yoktur. Bunlari basardigimizda hedefimiz olan 2023’ e daha emin daha güvenilir adimlarla varacagiz.

Bu duygu ve düsüncelerle basta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, canindan aziz bildigi vatani için kanlarini bu topraga dökmüs sehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle aniyor, yüce milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini kutluyor, saygilarimi sunuyorum.”