KOLTUK SEVDALILARI

CHP Milletvekili Adayi Songül Saraç, Üyesi oldugu partisinin her geçen gün Zonguldak'ta kan kaybetmesi ve koltuk sevdalilarinin -küçük olsun, benim olsun- mantigina sert tepki gösterdi.

Sosyal paylasim sitesinden açiklama yapan Songül Saraç, "1989 yilinda agabeyim Nadir Saraç’in belediye baskani seçilmesiyle beraber ailecek girdigimiz aktif siyaset hayatinda partimize her platformda katki vermek için büyük ugras verdik. Sadece partililerimizin degil hayatinda CHP 'ye oy vermemis hemserilerimizinde desteklerini alarak CHP'nin vede CHP'ye gönül verenlerin hedeflerini, beklentilerini hep yüksek tuttuk.”

"EMEGE NAHKÖRLÜK YAPANLAR!"

“Bugün gelinen noktada ise birakin partiye katki vermeyi ,parti sayesinde toplumda yer edinmeye çalisan fakat hiç bir karsiligi olmayan insanlarin çirkin oyunlarina hep beraber sahit oluyoruz. Düne kadar sizsiz olmaz diyen bugünde yok saymaya çalisan firsat düskünleriyle , emege nankörlük edenlerle hayatimin her noktasinda oldugu gibi hakli mücadelemi, bedeli ne olursa olsun sürdürmeye devam edecegim. Bütün uyarilarimiza ragmen yönetim kadrolari partiyi düsünmüyor, gelecek planlamasi yapiyor ise bu hepimizin emeklerimizin heba edilmesi anlamina gelir ki; tuz da koktuysa yapacak bir sey kalmamis demektir.”

“DÜNÜ UNUTANLARIN YARINLARA HIÇ FAYDASI OLMAZ”

Unutulmamasi gerekir ki onlarin küçük olsun bizim olsun çabasi gerçek emekçileri her geçen gün daha da umutsuzluga sürüklemektedir. Koltuk hedefleyenlerin bugün ekarte etmeye çalistiklari her bir isme ihtiyaç duyacaklari bilincinden bile uzak oluslari olayin baska bir trajikomik tarafidir. Dünü unutanlarin yarinlara hiç faydasi olmaz" dedi.