KARADAG’A ATÀMA BELGESINI ATAS VERDI.

Lokman Aydin’in Ilçe Baskanligindan istifa etmesiyle yerine getirilen Hayrettin Karadag’a atama belgesini Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve teskilat Baskani Mustafa Atas verdi.

Atas,”Gökçebey Ilçe Baskanligina atanan Hayrettin Karadag’in bu göreve layik oldugunu belirterek, gençlerin görev basinda olmasinin AK Partinin öncelik ve nitelik olarak hedef belirledigi politikalarin basinda geldigini söyleyerek, yeni görevinde basarilar diledi.

Hayrettin Karadag ise yaptigi konusmada, görevi layikiyla yapmaya azami derecede gayret gösterecegini ifade ederek, kendisine güvenenleri mahcup etmeyecegini söyledi.

Karadag,” Gökçebey Ilçe Baskanligina sahsimi laik gören ilçe yönetim kurulu üyelerine, Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk’e, Il Teskilatimiza, Milletvekillerimize ve baskanlik atama belgesi veren Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve teskilat Baskani Sayin Mustafa Atas'a tesekkür ediyorum.

Gökçebey’de bizi bekleyen birçok konunun oldugunu biliyorum. Simdiye kadar AK Parti döneminde yapilan hizmetlerin yaninda öncelikli olarak yapilmasi gereken hizmetlerin de oldugunun bilincindeyiz. Mazeret beyan etmeden bu görevi en iyi ve basarili bir sekilde devam ettirmeye gayret gösterecegiz. Basarili bir belediye baskanimiz Sayin Vedat Öztürk var. Baskanimiz Sayin Öztürk ve teskilatimizla birlikte el ele, omuz omuza vererek Gökçebey için çalisacagiz.

En büyük destegi halkimizdan ve Gökçebeylilerden alacagimiz bilinciyle çalismalarimizi sürdürecegiz. Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Il teskilatimiz, Milletvekillerimiz ve Genel merkezimiz ile istisare içinde çalisarak halkimizin talep ve isteklerini ilgili birimlere ulastirmakta en büyük gayreti gösterecegim. Çalismalarimda benden önce emek ve mesai sarf etmis arkadaslarimiza tesekkür eder, bu arkadaslarimizin bilgi birikim ve tecrübelerinden istifa edecegim. Kapimiz herkese açik olacak ve halkimizin istek ve taleplerinin takipçisi olacagim. Ilçemizde ve ilçe disinda bulunan sivil toplum örgütleriyle iliskilerimizi güçlendirerek Gökçebey’e en iyi hizmetleri vermeye çalisacagim.” dedi.