"BIZIM OYUNCAKLARIMIZ " PROJESI KAPANIS ETKINLIGI GERÇEKLESTIRILDI

Gökçebey Kaymakamligi AB Proje Birimi tarafindan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi adina hazirlanan ve ilçemizdeki engellilere yönelik hazirlamis oldugumuz ve ISKUR tarafindan desteklenen " Bizim Oyuncaklarimiz " adli projenin kapanis etkinligi gerçeklestirildi. Etkinlige Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN, Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, CAYCUMA Belediye Baskani Bülent KANTARCI, Rektör Yardimcisi Prof.Dr.Varim NUMANOGLU, projede bize istirakçi olarak katki saglayan Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Yüksekokulu ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Çalisma ve Is Kurumu Zonguldak Il Müdürlügü Çaycuma Halk Egitim Merkezi Müdürlügü ve Gökçebey Bedensel Özürlüler Yardimlasma ve Koruma Derneginin müdür ve yetkilileri , Gökçebey Protokolü ve Çaycuma protokolü daire amirleri, kursiyerler ve çok sayida davetli katildi.

Gökçebey Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi'nin basvuru sahibi oldugu " Bizim Oyuncaklarimiz " adli projenin kapanis etkinliginde konusan Gökçebey Kaymakami Sayin Bünyamin BILGIN ; "Kaymakamligimiz, yapmis oldugu projelerde dezavantajli gruplarin sosyal hayata kazandirilmasi, istihdami, bireylerin özgüven kazanmasi ve gelir getirici bir meslek sahibi olmalari amaçlanmistir. Bu projede de yine ilçemizde ikamet eden engellilerin sosyal hayata kazandirilmasi ve gelir getirici meslek edinmeleri amaçlanmis olup , basarili bir sekilde projenin sonuçlanmasi saglanmistir. Kaymakamlik proje birimi olarak bundan sonra yapacagimiz projelerde dezavantajli gruplarin sosyal hayata adapte olmalari konularini içeren projeler önceligimiz olacaktir. Bu duygu ve düsüncelerle, proje kapsaminda kursa katilan sevgili kursiyerlerimize bundan sonraki yasantilarinda bu projede edindikleri becerilerle hayata daha bir özgüvenle tutunmalarini ve basarilarinin devamini dilerken, projede emegi geçen tüm paydaslara projeye katkilarindan ötürü memnuniyetlerimi belirtmek isterim. " dedi.

Proje hakkindaki konusmalar ve belge töreninin ardindan, kursiyerler tarafindan yapilan hediyelik esya ve oyuncaklarin yer aldigi sergi açilisi gerçeklestirilerek proje kapanis etkinligi sona erdi.

*

*

*

*

*

*