ALKISLAR GÖKÇEBEYSPOAR’A

Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'ndan Süper Amatör Lige yükselen Gökçebeyspor, 2016-2017 sezonuna yeni transferleriyle lige merhaba dedi.

Gökçebeyspor kendi sahasinda Ontemmuz’u 1-0 yenerek sampiyonluk yolunda mücadelesine devam ediyor.

Ligin üçüncü haftasinda ikinci galibiyet alan Gökçebeyspor sampiyonluk yolunda emin adimlar atiyor.

Alkislar Gökçebeyspor’a dedim.

Çünkü… 2015 yilina gelince kadar oynanan maçlarda Gökçebeyspor bu hafta kaç gol yiyecek veya insallah az gol yer hesaplari yapiliyordu. Daha ki, Gökçebey spor’un basina Belediye Baskani Vedat Öztürk gelinceye kadar.

Öztürk baskanliginda ilk kongresinde kulübün basina Baskan olarak Kenan Albayrak getirildi ve Baskan Öztürk kulübün Fahri baskani ilan edildi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Gökçebeyspor kulübü Baskani Kenan Albayrak bir araya gelerek ve ilçede Çanakçilar Seramik Sirketler Grubunun temsilcileri ve ilçe esnafin maddi-manevi destegi ile iyi bir takim kuruldu ve Gökçebeyspor bu yil ligin üçüncü haftasinda üç maçta bir beraberlik ve iki galibiyetle sampiyonluk yolunda emin adimlarla yoluna devam ediyor.

Ulu önder Atatürk’ün de demis oldugu gibi zeki, çevik ve ahlakli sporcularla bu yolda basariya ulasacagimizi umut ediyorum. Gökçebeyspor Gökçebey için sadece bir spor kulübü degil, bu ilçenin tanitiminda ve marka degerinde en önemli argümandir.

Ben, sen, o degil, biz ruhuyla hareket ettigimiz sürece basaramayacagimiz hiçbir sey yoktur. Basariya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtigini unutmadan güzel yarinlar için her seyi yapilacagindan hiç kimsenin süphesi olmasin.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk basta olmak üzere, Gökçebeyspor Kulübü Baskani Kenan Albayrak ve Futbolculari, Kulübe maddi- manevi destegi veren herkesi kutluyor, Alkislar GÖKÇEBEYSPOR’a diyorum.

Saglicakla kalin.