EGITIM BASKAN GEBES’IN GÜNDEMINDEN HIÇ DÜSMÜYOR

Devrek Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Turan ve sube müdürü Cemalettin Yüceer Çaydegirmeni belediye baskani Satilmis Gebes’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette ortak düsünce “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin egitim kalitesini en yüksek seviye de tutmak ” konusu oldu.

Devrek Millî Egitim Müdürü Abdullah TURAN ilçe genelinde egitim çitasinin daha da üst düzeylere çekilmesi için çalismalarinin devam ettigini belirterek, Belediye Baskani Satilmis GEBES’e egitime verdigi destek adina tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Gebes, imkanlar dahilinde belediye olarak her zaman egitime destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek sözlerine söyle devam etti.

Gebes, ’’Çocuklarimizin çagdas egitim olanaklari ile bulusturulmasi için yerel yönetimler olarak gücümüz ölçüsünde destek vermek bizim en önemli görevlerimiz arasindadir. Biz de Çaydegirmeni Belediyesi olarak, gelismemizin, büyümemizin, yarinlarimizin, teminati olan çocuklarimiza yönelik egitim adina her türlü projenin içinde olmaya olduk ve olmaya devam edecegiz.Ülkemizin her alanda büyümesi, kalkinmasi ve gelismesinde önemli görevlerde bulunacak gençlerin çok iyi bir sekilde egitimlerini tamamlamalari için çaba sarf ediyoruz.Çaydegirmeni Belediyesi olarak egitim kurumlarinin fiziki anlamda modern bir görüntü içerisinde olmasina önem veriyoruz.Her türlü araç ve gereç ihtiyaçlarini karsilamaya devam edecegiz.Bu güne kadar oldugu gibi bundan sonra da egitim kurumlari ile birlikte hareket ederek,çocuklarimizi en donanimli sekilde gelecege hazirlamaya devam edecegiz’’dedi.