ULUPINAR TARIM FUARINDA KONUSTU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Çaycuma ilçesi fuar alaninda açilisi gerçeklesen Bati Karadeniz Gida, Tarim ve Hayvancilik Fuari açilisinda konustu.

Filyos projesiyle beraber bu tür etkinliklerin burada daha sik gündeme gelecegini ve buranin bölgenin parlayan yildizi olacagini, Karabük ve Bartin’ a da deger katacagini, Bati Karadeniz’ in kalkinmasinda önemli rol oynayacagina deginen Ulupinar projenin ayrica dört Erdemir fabrikasi büyüklügünde oldugunu ve yapiminda 4.000, bitiminde 15.000 kisiye ekmek kapisi açacagini söyledi.

Özcan Ulupinar, tarimin ülke gelismesinde çok büyük bir etken oldugunu, gelismis ülkelerin tarimdan asla vazgeçmedigini dile getirdi. Ülke topraklarinin verimine dikkat çekerek, bu topraklarda her seyin yetisecegini, bu nedenle çevreyi, topragi, havayi, suyu temiz tutmamiz gerektigine vurgu yaparken, bürokratlara ve sivil toplum kuruluslarina incelemelerini uzaktan degil yerinde yapmalari yönünde öneride bulundu. Devletin ve hükümetin verdigi tesviklerden, imkanlardan çiftçilerimizi, hayvancilarimizi yeterince bilgilendirmelerini istedi.

15 Temmuz darbe girisimi hususunda da görüslerini paylasan Ulupinar, önce vatan dedi. Vatani olmayanin ne tarimi, ne gidasi, ne hayvani yani hiçbir seyi olmayacagini, bu yüzden bizleri vatansiz birakmaya çalisanlara karsi bir olmamiz, diri olmamiz gerektigini ifade ederken Cumhurbaskaninin söyledigi tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan vurgusunu da hatirlatti.

Önceki günlerde meydana gelen sel ve heyelan felaketinden zarar görenler için Zonguldak Belediye Baskanina dönerek hitap eden Ulupinar AFAD baskanligindan randevu aldiklarini, “sen ben yok, parti ayrimi yok, her sey Zonguldak ve Zonguldaklilar için, ortak payda Zonguldak” dedi ve manda konusunda da bakanliktan destek istediklerini, valimize ve müdürlerimize de ilgilerinden dolayi tesekkür ettigini belirtti.

Özcan Ulupinar, fuarin hayirli olmasini dileyerek, projeden dolayi BAKKA’ ya, kurumlara ve katki veren firmalara ayri ayri tesekkür ederek, bu organizasyonun gerçeklesmesinde emegi geçen herkese sükranlarini ifade eden Ulupinar, tüm katilimci ve vatandaslara saygilarini sundu.