SARAÇ, CHP’NIN 93’INCI YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIM.

Ulu Önder Atatürk tarafindan 9 Eylül 1923 `te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi olan partimizin kurulus yildönümünü gönülden kutlariz.”diyen CHP Devrek Kadin Kollari Yönetim Kurulu Üyesi Songül Saraç sözlerine söyle devam etti.

Saraç,” Misak-i Milli sinirlari için ülkemizin bölünmez bütünlügünü savunan ve tüm kesimlere kucak açan Cumhuriyet Halk Partisi ilk günkü gibi yoluna devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinde yapmis oldugumuz devrimler ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarini saygin bir birey haline getirdik. Bugün 93. Kurulusunu kutladigimiz CHP’nin hangi kosullarda nasil kuruldugunu ülkemizin emperyalist güçlerden nasil temizlendigini unutmamaliyiz.

CHP’yi kuranlar ulusal kurtulus ve bagimsizlik mücadelesinin essiz kahramanlaridir. Öncelikle bu önümüzdeki dönemde ve simdi CHP ye çok fazlasi ile ihtiyacimiz vardir. Dogrulari bikmadan usanmadan yurttaslara anlatilmasi ve gelecek günlerin çocuklarimiza birakacagimiz Türkiye’nin yasanabilir olmasi için ve çocuklarimizin geleceginin kararmamasi için elimizde gelen her seyi yapmali ve Türkiye bütünlestirmeliyiz.

Dün oldugu gibi bugün de dis güçlerin karsisinda sadece CHP vardir. Bu nedenle ülkesine hele hele bu günlerde sahip çikmak isteyen vatanseverlerin öncelikle CHP`ye sahip çikmasi gerekmektedir.

Geleceklerin ve Türkiye Cumhuriyetinde yasayan tüm halklarin Çagdas, Modern, Medeniyet seviyesi Içerisinde yasatacak tek siyasi olusumlu partidir. Türkiye’de yasayan tüm halklarin baris huzur demokrasi özgürce yasayacagi baskilardan ve ayrimlastirmalardan tüm Türkiye halklarinin özgür düsünce ve yasam halklarinin verildigi ve barisin hâkim oldugu bir Türkiye dilegi ile saygilarimi sunarim. Partimizin 93.Yil kurulus yildönümünü kutlar, herkese baris huzur ve özgürlük dileklerimizle.”