Baskan Öztürk’ün Annesi Gözyaslariyla Topraga Verildi

Ankara Baskent Üniversitesi Egitim ve Arastirma Üniversitesinde tedavi görmekte olan ve 31.08.2016 Çarsamba günü saat 11.00’de hastanede hayatini kaybeden Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün 88 yasindaki annesi Gülizar Öztürk 01. 09.2016 Persembe günü Aile mezarliginda gözyaslariyla topraga verildi.

Merhume Gülizar Öztürk’ün cenazesine; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Çanakcilar Ailesinden Mehmet Çanakci, Mihtat Çanakci, Sezai Çanakci ve Hakan Çanakci, Isadami Celal Ulupinar,

19'uncu Dönem Zonguldak Ali Uzun, CHP Zonguldak Milletvekili Serafettin Turpcu, CHP’li Songül Malkoç, Ak Parti Il Baskani Zeki Tosun ve ilçe Mekez yönetimi, GMIS Genel Baskani Ahmet Demirci, Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, Devrek TSO Baskani Ertan Civak, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Karadeniz Eregli Belediye Baskani Op.Dr. Hüseyin Uysal, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Gökçebey eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, Kilimli Belediye Baskani Ali Aslankiliç, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Recep Demirtas, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Nebioglu Belediye Baskani Ertan Aydogan, Devrek ve Gökçebey Belediyespor oyuncularin yani sira ile çok sayida Zonguldak ve Gökçebeyli vatandaslar katildi.

Cenaze namazi öncesi hayatini kaybeden Gülizar Öztürk için evinin önünde Kuran-i Kerim okundu. Cenaze daha sonra Uçburgu Mahallesi Merkez Camisine getirildi. Öztürk’ün cenazesi ögle namazinin ardindan kilinan cenaze namazindan sonra Üçburgu Aile Mezarliginda gözyaslariyla topraga verildi. Bizde, Merhume Gülizar Öztürk'e Allah-tan rahmet, geride kalan aile fertlerine ve sevenlerine bassagligi dileriz.

*

*

*

*

*

*

*