Sehit atesi Çaycuma'ya düstü! Baba evinde yas var!

Hakkari'nin Semdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplariyla çikan çatismada sehit olan Piyade Uzman Onbasi Kerim Keçeci’nin Zonguldak'taki babaevine ates düstü.

Çaycuma ilçesine bagli Yeniköy'de yasayan 22 yasindaki sehidin babasi Naim ile annesi Feruzan Keçeci’ye aci haberi, Jandarma Alay Komutani Albay Haluk Selvi ve askeri yetkililer verdi.

Sehit Keçeci’nin baba ocagina Türk bayragi asildi, büyük üzüntü yasayan ailesine akrabalari ve komsulari taziye ziyaretinde bulundu. Sehidin fenalasan bazi yakinlarina saglik ekipleri müdahale etti.

Sehidin amcasi Bayram Keçeci, gazetecilere yaptigi açiklamada, ailesinin çocuklarindan 3 gündür haber alamadigini ve bunun tedirginligini yasadiklarini söyledi.

Sehidin anne ve babasini "Görevdedirler, dertlenmeyin" diyerek teskin etmeye çalistigini anlatan Keçeci, sunlari kaydetti:

"Bu sabah sehidin babasi olan kardesimle Saltukova merkezde bir çay bahçesinde oturuyorduk. Orada da bana ogluna ulasamadigini söyledi, hatta birkaç kez yanimda aradi. Ben de 'Uyuyorsa rahatsiz etme' dedim. Kisa bir zaman sonra köyümüzün muhtari kendisini aradi ve aci haberi öyle ögrenmis olduk. Sehidimiz, egitiminin ardindan bir ay önce Semdinli’de göreve baslamisti."

Bu arada, sehidin abisi Mustafa Keçeci'nin de Hakkari merkezde uzman çavus olarak görev yaptigi ögrenildi.