Demokrasi nöbetinde Gökçebeyliler tek yürek, tek vücut oldular

15 Temmuz günü darbe kalkismasi nedeniyle Ülkemizde oldugu gibi Gökçebey ilçesinde de vatandaslar ve ilçe protokolü tek yürek, tek vücut olarak ülkenin bölünmezligini bir kez daha ön plana çikardilar.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK,” Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde yazilacak olan bugünün kahramanlari sizlersiniz. Girisim oldugu andan itibaren meydanlarda toplandiniz, tesekkür ediyoruz. Tanklarin tüfeklerin karsisinda siper olup, sehit olan kahramanlarimiza selam olsun. Bu Milet vatanina sahip çiktigi sürece kimse ülkemize zarar veremeyecektir.

Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan dik durma sirasi sizlerde dedigi andan itibaren, bu millet görevini almis ve tek basina silahsiz bir sekilde namlularin karsisina geçerek bu darbeyi bastirmistir.

Bu millette bu yürek bu iman oldukça hiçbir iç ve dis güç ülkemizin sirtini yere getiremez. Bütün mazlumlarin ümidi olmaya devam eder. Tüm ülkemizin her yerinde oldugu gibi Gökçebey’de de halkimizin kahramanca meydanlari doldurmasi ve demokrasi nöbetinde tek yürek, tek vücut olmalarindan dolayi gurur duyuyorum. Ve cesur, kahraman bir Gökçebey halkinin Belediye Baskani olmaktan da onur duyuyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle Sehitlerimize Allah-tan rahmet, yaralilarimiza da acil sifalar diliyor.”