KAYMAKAM BILGIN, GÜN BIRLIK OLMA GÜNÜDÜR

15 Temmuz Cuma aksami Ülkemize yapilan darbe girisimi tüm yurtta oldugu gibi Gökçebey Ilçesinde de halk tarafindan da çok ciddi bir tepki ile karsilandi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin BILGIN, Devrek Ilçe Jandarma Komutani Serkan KOPARAN, Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK, Emniyet Amiri Ferdi KUYU, Bakacakkadi Karakol Komutani Çetin AYDEMIR, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin ÖZDEMIR, Gökçebey Ak Parti Ilçe Baskani Lokman AYDIN, Il Genel Meclis Üyesi Rahmi ALBUZ ile beraber Bakacakkadi Merkez camisinde ögle namazi öncesinde sehitlerimiz için Mevlid-i Serif okundu.

Halkin tüm demokratik kurumlariyla birlikte sandik ve demokrasiye sahip çikildigini belirten Kaymakam Bünyamin BILGIN,” Darbe girisimine direnen, tavir sergileyen herkese, basta kahraman emniyet görevlilerimize, TSK' nin serefli Ülkemizde meydana gelen hain saldirilara milletçe tepkimizi göstermek, bir ve beraber oldugumuzu bir kez daha kanitlamak üzere birlik ve beraberlik “mesaji verildi.

Mensuplarina gönül dolusu tesekkür ederek, darbecilerin silahlari karsisinda kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kivanç duyduklarini “belirterek Kaymakam BILGIN, ‘’Bizler, gücünü sandiktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz" mesaji verildi. Hayatini kaybeden sehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabir, yaralilara acil sifa dilediklerini, milletimizin sagduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’in yardimiyla bu belayi, bu fitneyi durdurduk. Bu serden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberligimizi güçlendirerek çiktik. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda saglanan bu büyük mutabakatin degerini bilmeliyiz. Simdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarilmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayiz" dedi.

“Millet egilmez Türkiye yenilmez.”

Gökçebey Belediye Baskani Vedat ÖZTÜRK ise,” Ülkemizde ve ilçemizde yasayan herkes o kadar kutsalsiniz ki bu ülkenin, bu memleketin gerçek sahibi sizlersiniz. Asil olan sizsiniz. Önünüzde saygi ile egiliyorum. 15 Temmuz aksami Ülkemizi bölmek isteyen hainler karsisinda birlik ve beraberliginizle dik durarak Türk'ün gücünü en iyi sekilde gösterdiniz. O hainlerki sizlerin temsilcisi, milli iradenizin temsilcisi olan baskentimiz Ankara’daki TBMM ‘mizi devletimizin kabesini bombalayacak kadar gözü dönmüs vatan hainleridir. Üstelik sizin helaliniz olan sizlerin vergileri ile düsmana karsi kullanilacak olan jetlerinizle sizin iradenizin kalbini bombalama cüretinde bulundular. Bu ülkede ihtilal yapmaya kalktilar. O gözü dönmüs teröristlere sesleniyorum kimsiniz siz, kimin askerisiniz, kime itaat ediyorsunuz. Demokrasimize yapilan bu darbe girisimini nefretle kiniyorum. Hükümetimizin ve demokrasimizin her zaman yanindayiz.

Bu ülke için milletimiz için sehit olan askerlerimize, vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyorum onlar bizim kutsalimizdir. Ruhlari sad olsun.

Devletimiz ve siz milletimiz ilelebet bagimsiz olarak özgür olarak kalacaksiniz buna yürekten inaniyorum.”dedi.

Daha sonra Gökçebey merkezinde esnaf gezileri yapildi.

*

*

*