ETÇIOGLU KUYUMCULUK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Etçioglu kuyumculuk Sebahattin – Kadir Etçioglu, Ramazan Bayrami mesaji yayimladi.

Etçibasi mesajinda; “Karsilikli sevgi, saygi, hosgörünün en yogun olarak yasandigi bir Ramazan Bayrami’na daha kavusmus olmanin mutluluk ve sevincini yasiyoruz. Bayramlar, toplumsal birligi saglayan degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi, insanlar arasinda karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi,  birbirleriyle olan darginliklarini unutup, kardesçe kucaklastiklari günlerdir. Birlestirici ve bütünlestirici özelligi bulunan bayramlar toplumsal hayatimizda önemli bir yere sahiptir.

Toplumsal bilincin gelismesine, ulusal degerlerin güçlenmesine, birlikteligin, kardesligin ve sevginin paylasilmasina aracilik etmesi, bayramlari tüm toplumlar için özel kilmaktadir. Bizler aramizdaki sevgi ve dostlugu, dayanisma ve kaynasmayi sürdürdügümüz sürece toplumumuzun bozulmadan dimdik ayakta kalacagina, bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirip gelecege tasiyarak, daha güzel ve aydinlik yarinlara ulasacagimiza inaniyorum.

Basta Gökçebeyliler olmak üzere tüm Islam âleminin Ramazan Bayramini kutluyor, sevdikleriniz ile birlikte saglik ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.