YILMAZLAR YAPI INSAAT TASARIM’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yilmazlar Yapi Insaat Tasarim Isletmecisi Dogukan- Oguzhan Yilmaz, Ramazan Bayrami Mesaji yayimladi.

Dogukan- Oguzhan Yilmaz mesajinda; “Bayramlarin yardimlasma ve dayanismanin üst seviyelere çiktigi, darginlarin baristigi, birlik, beraberlik, kardeslik ve dostluklarin en sicak sekilde hissedildigi özel günlerdir. Sevgi ve hosgörü iklimi içerisinde, yardimlasma ve dayanismanin en güzel örneklerinin yasandigi Ramazan ayinin ardindan, üyelerimiz ve hemserilerimizle birlikte bayrama erismenin mutlulugunu yasiyoruz.

Bayramlar, toplumda sevgi, saygi, kardeslik, dostluk ve yardimlasma duygularinin pekistigi, birlik ve beraberligimizin perçinlendigi, sevinç ve nese günleridir. Sevenlerin bir araya geldigi, darginlarin baristigi, günlük hayatta yeteri kadar yasayamadigimiz paylasma, ziyaret etme, gönül alma gibi duygulari doyasiya yasama firsati buldugumuz bayramlar, manevi olarak olgunlasmamiza da vesile olmaktadir.

Insanlarin huzur ve baris içerisinde yasadigi bir dünya dilegiyle basta Gökçebey olmak üzere tüm Islam aleminin Mübarek Ramazan Bayrami'ni içtenlikle kutlar, sehrimize, ülkemize ve tüm insanliga baris, kardeslik, sevgi ve huzur getirmesini dileriz."