CHP-AKP VE MHP GÖKÇEBEY ILÇE BASKANLARINDAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey CHP, Ak Parti ve MHP Ilçe Baskanlari, Ramazan Bayrami dolayisiyla Kutlama mesaji yayimladilar.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Ramazan Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi. Oktay , “Bayramlarin, sevgi ve kardesligin pekismesinde katkisi büyüktür” dedi.

Baskan Oktay mesajinda; “Rahmet ve bereket ayi olan ramazan ayinin sonuna gelerek bayrama ulasmanin sevincini yasiyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularinin pekistigi, insan olmanin güzelliklerinin yasandigi, kirginliklarin unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakinlastigi, karsilikli sevgi ve sayginin gelistigi müstesna günlerdir. Milletimiz her ramazanda oldugu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberligini, yardimlasma ve dayanismanin en güzel örnekleriyle göstermistir. Bir yandan çevremizdeki yardima muhtaç insanlara el uzatirken diger taraftan da dünyanin degisik yerlerinde sikinti içerisinde bulunan insanlarinin yardimina kosmustur. Ramazan ayi boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadir.

Bu anlamli bayramin Gökçebey halki için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barisa, sevgi ve kardeslige vesile olmasi temennisiyle, tüm hemserilerimin Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyor,saglik, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum."

Aydin’in Ramazan Bayrami kutlama Mesaji:

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Ramazan Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Bayramlarin huzur ve kardeslik duygularinin yogunlastigi en önemli günler oldugunu” belirten Aydin Mesajinda,” Ramazan ayinin ardindan gelen bayramin barisin habercisi olarak dile getirdi. Bayramlarin birlikteligin yani sira darginlarin baristigi ve kucaklastigi önemli günlerden birisi oldugunu vurgulayan Yurdunuseven, “Her türlü dayanisma ve yüce duygunun tezahür ettigi, baris, dostluk ve kardeslik duygularinin yogunlastigi, darginlarin baristigi, kucaklasmanin yasandigi bir Ramazan Bayramina daha erismenin mutlulugunu yasiyoruz. Dini bayramlarimiz, kimsesizleri ve hastalari ziyaret ederek onlari sevindirip, çok yogun insani duygular yasamamiza vesile olur.

Bayramlar, milli ve dini duygularin inançlarin, geleneklerin uygulanarak gelecek kusaklara aktarildigi, millet olma suurunun sekillendigi ve kuvvetlendigi günlerdir. Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan bayraminin Gökçebeyimize, ilimize, ülkemize, ve bütün Islam alemine hayirlar getirmesini temenni ediyorum.”

Karademir’den Ramazan Bayrami Mesaji:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gökçebey Ilçe Baskani Sezgin Karademir, bayramlarin toplum hayatinda essiz bir yeri oldugunu söyledi.

Baskan Karademir, Ramazan Bayrami dolayisiyla yayinladigi kutlama mesajinda su görüslere yer verdi:

"Huzur ve mutlulugun, dostlugun, sevginin, sayginin, barisin, hosgörünün pekismesine vesile olan, insani insan yapan degerlerin yasanmasina ve paylasilmasina firsat yaratan bayramlarin, toplum hayatinda essiz bir yeri vardir. Bayramlar, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesçe kucaklastiklari günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duygularin, inançlarin,örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi günlerdir.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta Gökçebey’li hemserilerim olmak üzere tüm Türk-Islam Aleminin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, Ramazan Bayrami’nin Gökçebeyimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanliga baris, huzur ve refah getirmesini Cenab-i Allah'tan temenni ediyorum."