Zonguldak Milletvekillerinden Ramazan Bayrami Kutlama Mesajlari

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakir, Ramazan Bayrami dolayisi ile yayimlamis oldugu mesajinda; Islam âleminin Ramazan ayinin sona ermesinin üzüntüsünü, Ramazan Bayramina kavusmanin mutlulugunu yasadigini belirtti.

Milletvekili Özbakir mesajinda,”Birlik ve beraberligimizi pekistirdigimiz, kardeslik ve dostlugumuzu en sicak sekilde hissettigimiz, maneviyat ikliminden esintilerin kusattigi bir Ramazan Ayi'ni daha huzur içerisinde idrak ederek bayrami karsilamanin mutlulugunu yasamaktayiz. Millet olma iradesini ve kardesligi en üst düzeyde hissettiren, kirginliklari unutturan bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle inanç ve kültür medeniyetimizin en temel unsurlaridir. Bir ve büyük bir Millet olma suuru içerisinde; huzurumuzu bozmak ve aramiza fitne sokmak isteyenlerin hain emellerini bosa çikarmali, birlik, beraberlik ve kardeslik duygulari içerisinde huzur dolu bir bayrami gelecek günlere tasimaliyiz. Yasamimizi zenginlestiren ve renklendiren bayramlari, insanlarin birbirine yakinlasmasi, kaynasmasi, üzüntülerin yerini sevincin almasi, kardeslik ve dostluk baglarinin canlanmasi, birligimizin daha da güçlenmesi için önemli birer firsat olarak degerlendirmeliyiz. Bu duygular içinde Ramazan Bayrami'ni en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coskusunun kardesligimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlik için baris, huzur ve refaha vesile olmasi diliyorum

Çaturoglu’dan Ramazan Bayrami Kutlama Mesaji:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoglu, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Milletvekili Çaturoglu,” Bayramlar sevincin ve mutlulugun paylasildigi baris, kardeslik ve bereket ikliminin tüm benligimizle hissedildigi çok özel günlerdir" dedi.

Çaturoglu mesajinda, “On bir ayin sultani olan Ramazani ayini geride birakarak yeni bir Ramazan Bayramina daha milletçe huzur ve mutluluk içinde kavusuyoruz. AK Parti teskilatlari olarak her Ramazan ayinda oldugu gibi bu Ramazan ayinda da, sehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesizleri yalniz birakmadik, onlarla birlikte iftar sofralarinda bulustuk ve ev ziyaretleri gerçeklestirdik, yardimlasmanin ve paylasmanin en güzel örneklerini yasadik.

Ramazan ayinda elde ettigimiz yardimlasma, merhamet, kardeslik gibi güzel hasletlerimizi bütün ömrümüz boyunca devam ettirme gayreti içinde olalim. Bayramda yarali gönülleri, bitap düsmüs yürekleri onaralim. Yetimlerin, gariplerin, yaslilarin ve kimsesizlerin tebessümü ile bayramlarimizi aydinlatalim. Hastane köselerinde sifa bekleyenleri ziyaret ederek gönüllerini alalim.

Bu duygu ve düsüncelerle; sevgi ve hosgörü ile kucaklastigimiz bu mübarek günlerin, manevi ikliminin hayatimizin her anina ve bütün ömrümüze hâkim olmasini temenni ediyor, basta aziz milletimiz olmak üzere, bütün Islam âleminin ve kiymetli hemserilerimin Ramazan Bayramini kutluyor, selam ve saygilar sunuyorum.”

Ulupinar’dan Ramazan Bayrami Mesaji:

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Bayramlar küçüklerin hatirlandigi, büyüklerin sayildigi, kucaklasmanin, kavusmanin ve bulusmanin, daha çok sevgi ve karsilikli saygiyla bir arada yasamanin anlamini buldugu günlerdir.

Müslümanlarin kendisiyle yüzlestigi, kendisini yeniledigi, iç dünyasini tazeledigi rahmet ayi, bereket ayi ve magfiret ayi olan Ramazan Ayinin sonlarina ulasmis bulunuyoruz. Bu mübarek ayin sonunda kutlayacagimiz Ramazan Bayraminin basta bütün Zonguldakli hemserilerim olmak üzere tüm Islam Alemine ve insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ediyor, saygilarimi sunuyorum.”  

Turpcu Ramazan Bayramini Kutlama Mesaji:

CHP Zonguldak Milletvekili Serafettin Turpcu, Ramazan ayi dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi. Turpcu mesajinda; " Bayramlar, insanlarin kardesçe kucaklastiklari, insanlarin birbirlerine olan sevgi ve saygilarinin perçinlendigi günlerdir.

Ülkemizde ve bölgemizde yasanan gelismeler, her zamankinden daha çok kardeslige, birlige ve beraberlige ihtiyaç duydugumuzu gösteriyor. Ramazan Bayraminin barisa ve kardeslige vesile olmasini diliyorum. Tüm halkimizin ve Islam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramini kutluyorum. Sevgi dolu, saglikli, basarili ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.

Bayramin, kardeslik ve dayanisma duygularini gelistirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve baris getirmesi umuduyla saygilarimi sunuyorum"

Demirtas’tan Ramazan Bayrami Kutlama Mesaji:

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtas’tan Ramazan Bayrami Kutlama mesaji yayimladi.

Demirtas mesajinda;” Bayram demek sorumlularin sorumluluklarini bilmesi, verilen sözlerin tutulmasi karsilikli güven sevgi ve sayginin pekistirilmesi demektir. Bayram demek yaralarin sarilmasi, acilarin dindirilmesi demektir. Her türlü olumsuzluklara ragmen gelecek Bayramlari acilardan üzüntülerden sorunlardan sikintilardan uzak kutlayabilmek hepimizin ortak dilegi ve inancidir. O zaman Bayramlar adina yakisir sekilde bayram gibi kutlanacaktir.

Bu duygu ve düsüncelerle mübarek Ramazan Ayini huzurla, güvenle geçirmemizi saglayan basta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Cumhuriyetimizin ayakta kalmasini saglayan sehitlerimizi, gazilerimizi sevgi ve saygiyla aniyor, Zonguldak, ülkemizin ve tüm Islam aleminin Bayramini kutluyorum