Baskan Öztürk, sehit ailelerine, gazilere ve personeline iftar verdi

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Sehit yakinlari, Gaziler onuruna ve belediye personeline iftar yemegi verdi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün ev sahipliginde Cennet Bahçesinde verilen iftar yemegine; Sehit yakinlari, Gaziler ve Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli katildi.

Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi konusmada;”Rahmet, bereket ve magfiret ayi olan Ramazan ayinda sehit ailelerimizle, gazilerimiz ve Belediye personelimizle bir arada olmanin onuru ve mutlulugu içindeyim. Davetimize katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. Sehitlerimiz vatan savunmasinda, ülkemizin bölünmez bütünlügünü savunurken canlarini feda etti, gazilerimiz gözlerini kirpmadan bu vatan ugruna canlarini siper etti. Sehitlerimize Allah’tan rahmet siz degerli ailelerine sabir diliyorum. Gazilerimize de aileleriyle birlikte saglikli nice uzun ömürler temenni ediyorum.

Vatan için, ülkenin bölünmez bütünlügü adina yapilan fedakârliklarin karsiligi hiçbir bedelle ödenmez. Aziz sehitlerimizin siz degerli aileleri ve gazilerimiz, sizlere vefa borcumuz büyük. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük ve güçlü bir devlet. Devletimiz, sehit yakinlarimizin ve gazilerimizin her zaman, her ihtiyacinda yaninda. Gökçebey Belediyesi olarak da bizde, sehit yakinlarimiza ve gazilerimizin her daim yanindayiz ve olmaya da devam edecegiz. Bizler sizin bir evladiniz ve kardesiniziz. Bizler üzerimize düsen sorumlulugu her daim yerine getirmek için çalismaya devam edecegiz.

Ayrica; Burada biz bir ekip ve aile olarak hareket ediyoruz. Belediye olarak her ne yapiyorsak bunun arkasinda kuskusuz emektar personelimiz var. Bugün burada aileleriyle beraber kaynasma ve birliktelik örnegi gösterdik. Bu duygu ve düsüncelerle hepinize sevgi ve saygilarimi sunarim.” dedi.

Iftar öncesi Kur'an tilaveti okundu. Ardindan Baskan Öztürk, sehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*