Aytas, Bizim için özelsiniz, ayri birer degersiniz.

Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas yilsonu degerlendirmesi yapti.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Aytas yaptigi degerlendirmede;”Sayin Meslektaslarim, Sevgili Ögrencilerim Kiymetli velilerimiz.

Bir egitim ögretim yilini da bu gün sonlandiriyoruz. Bu süreçte ögrencilerimizin egitim ve ögretimini yükseltmek üzere okul müdürlerimiz, müdür yardimcilarimiz, ögretmenlerimiz ve tüm personelimiz çalistilar, gayret gösterdiler, her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasini ögretmek amaciyla canla basla mücadeleyi kendilerine ilke edinerek kutsal bir görevi yerine getirdiler. Piril piril yetisen bu yeni nesil, sizin emeginiz, sizin alin terinizdir. Fedakârca yaptiginiz çalismalardan dolayi hepinize tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.

Sevgili ögrencilerim, elbette bir insan rakamla ölçülemeyecek bir degerdir ; ancak alacaginiz karneler, sizin emeklerinize biçilmis birer karsiliktir. Iste bu sayede kendinizi degerlendirecek ve geleceginizi daha güzel bir sekilde insa edeceksiniz. Sunu da belirtmek gerekir ki notlariniz ne olursa olsun hepiniz bizim için ÖZELSINIZ, ayri birer DEGERSINIZ.

Bu egitim ögretim yilinda çalisarak, kendi emegi ve gayretiyle sinifini geçen ve mezun olan ögrencilerimi tebrik ediyorum. Bazilarinizin notlari düsük olabilir. Bu tatil sürecinin, eksik yönlerinizin degerlendirmesini yapmak için çok önemli bir firsat oldugunu unutmayiniz. Yaz tatilini verimli ve güzel geçirmek için kendinize ailenizle beraber mutlaka bir tatil programi hazirlamaniz gerekir. Bu programda dinlenmeye, eglenmeye agirlik verildigi gibi zayif derslerin telafisi ya da kendinizi eksik buldugunuz konularin tekrari için de zaman ayirmalisiniz.

Sayin Veliler, Sizlerin egitim ögretim sürecine aktif katiliminiz, ögrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatinda daha basarili kilacaktir. Çocugunuzu tanimaya, onun yeterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak degerlendirmeye çalisin. Ögrencilerimizin dönem boyunca sergiledigi performans akranlari veya kardesleriyle karsilastirilip kiyaslanmamalidir. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakildiginda her çocugun kendine özgü özellikleri oldugu unutulmamalidir.

Önümüzdeki egitim ögretim yilinda Üstlendigimiz görev ve sorumluluk bilinci ve onuru ile hep birlikte çalismalarimizi artirarak, daha çok gayret göstererek ögrencilerimizin daha basarili olacagi inanci ile hepinizi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyorum.