ULUPINAR BAKACAKKADI IÇIN ENERJI BAKANLIGINDA

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR ve Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir Enerji Bakan Yardimcisi Ali Riza ALABOYUN’ u ziyaret ettiler.

Ulupinar, gerçeklesen görüsmeyle ilgili yaptigi açiklamada: “Bakan Yardimcimiz sag olsun bizi kirmadi ve randevu verdi. Bakacakkadi Belediye Baskanimiz Sezgin Beyle bulusup kendisini ziyaret ettik. Bakacakkadi’ nin dogalgaz ve elektrik sorunlarini ile ilgili konustuk.

Baskan, Bakacakkadi’ nin alt yapi ve su ile ilgili insaatlarinin devam ettigini bunlarla herhangi bir sikintisinin bulunmadigini ancak Karabük’ ü Zonguldak’ a baglayan dogalgaz üçgeninin içinde Bakacakkadi’ nin kaldigini, ana hattinda kendi belediye sinirlarindan geçtigini, sonucunda da eger dogal gazin beldeye geldigi takdirde herhangi bir sikintilarinin kalmayacagini söyledi. Ayrica baskan 2 kilometrelik bir elektrik hattinin da yer altina alinmasi için talepte bulundu.

Akabinde Bakan Yardimcimiz Sayin Alaboyun Botas genel müdürünü arayarak konuyu kendisine aktardi ve bu konuda yardimci olunmasini istedi.” ifadelerine degindi.