GÖKÇEBEY’DE ANAOKULU ÖGRENCILERIN GÖSTERISI MUHTESEMDI.

Gökçebey’de Anaokulu ögrencileri 05.06.2015 Pazar günü Ada Dügün Salonunda yilsonu gösterisi düzenlendi.

Gösteriye; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Savcisi Faruk Yavuz, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Belediye Baskan vekili Ismet Karci, Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebey Orman Fidanlik Müdürü Senol Çakmakli, ögrenciler ve veliler katildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan Anaokulu ögrencilerin yilsonu gösterisi, 3 yasinda Miraç, 4 yasinda Özüm ve 5 yasinda Erva, Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin’e çiçek takdimi yapildi.

Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Anaokul Müdürü Gülber Cinokur yapti.

Anaokul Müdürü Cinokur yaptigi konusmasinda;” Bugün çocuklarimiz sizlere yil boyunca ögrenmis olduklari etkinliklerden bir demet sunacaklardir. Gösterilerimiz çocuklarin özgüvenlerini pekistirmeyi amaçlarken birey olarak bende varim dediklerin bir kanitidir.

Basögretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK diyorki; Çocuklar gelecegimizin güvencesi, yasama sevincimizdir. Bugünün çocugunu, yarinin büyügü olarak yetistirmek hepimizin insanlik görevidir.

Evet sevgili misafirler ben sözü fazla uzatmadan yil boyunca desteklerini ve yardimlarini bizlerden esirgemeyen basta Sayin Kaymakamiz Bünyamin Bilgin olmak üzere Sayin Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk’e, Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Fazil Aytas’a, Çanakcilar Sirketler Grubuna, Okul Aile Birligine ve saygi deger ögrenci velilerimize tesekkürlerimi sunarak sahneyi çocuklarimiza birakiyorum. Hepinizi saygi ile selamliyor iyi eglenceler diliyorum.”dedi.

Gökçebey Anaokulu Ögretmeni Damla Kocaoglu sunumunda ögrenciler sirasiyla;

3 yas Minik Kelebekler yaramaz farecik dans gösterisi, 5 yas Ugur böcekleri Anatolia gösterisi

4 yas Minik Kelebekler Çöpcüler dans gösterisi, anaokulun korosunun çocuk sarkilari, kedicik dans gösterisi, hind dans gösterisi ve ÇANAKKALE DRAMASI ardindan kep töreni ile sona erdi.

Anaokulu ögrencilerin bu gösterileri izleyiciler tarafindan çok begenilerek alkis yagmuruna tuttular.

Anaokul Müdürü Gülber Cinokur tarafaindan, Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas ve Çanakcilar Sirketler Grubu adina Aran Aratoglu’na plaket takdim edildi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*