Senato Toplantisi ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi MYO Mezuniyet Töreni Gerçeklestirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi olagan Senato Toplantisi 2 Haziran Persembe günü Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer baskanliginda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu’nda yapildi.

Gerçeklestirilen toplanti öncesi, senato üyeleri ile birlikte Yüksekokul birimlerini ziyaret eden Rektör Özer, akademisyenler ve ögrencilerle sohbet etti. Ayni zamanda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu’nun 2015-2016 akademik yili mezuniyet törenini kutlamaya hazirlanan akademisyen ve ögrenciler Prof. Dr. Mahmut Özer ve senato üyelerinin törene katilmalarinin heyecanini yasadilar.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu’nun emin adimlarla büyüdügünü söyleyen Rektör Özer: “Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu’nda her geçen gün yeni yatirimlar gerçeklesmektedir. Yapilan hali saha ve çevre düzenlemesi ögrencilerin daha rahat bir ortamda egitim görmelerini saglamistir. Okulun gelismesine katkida bulunan belediyelerimize, Çanakçi ailesine, basta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz olmak üzere akademik ve idari çalisanlarimiza sükranlarimi sunuyorum.” dedi.

Gerçeklestirilen senato toplantisinda Devrek MYO’da hizmete giren çalisma salonuna Hakkâri’de sehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavus Okan Korkut'un adi verildi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yili Mezunlarini Verdi

Bülent Ecevit Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yili Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 2 Haziran 2016 Persembe günü Atatürk Ilkokulu Spor Salonunda gerçeklestirildi.

Törene Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, üniversite senato üyeleri, akademik personeli, ögrencilerin aileleri katildilar.

Törende; Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu mezun ögrenciler adina Pazarlama Ve Dis Ticaret Bölümü Halkla Iliskiler Ve Tanitim Programi Mezunu Çigdem Duyar konusma yapti. Duyar’in ardindan Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz ve son olarak da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konusmalarini yaptilar.

Diploma merasiminde yüksekokulu dereceyle bitiren ögrencilere ve mezun olan tüm ögrencilere ögretim elemanlari tarafindan ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisinin isim kütügüne plakasini çakmasindan sonra ögrenciler Yrd. Doç. Dr. Imge Ihsane Özcan esliginde yemin ettiler.

Ögrencilerin 10. yil Marsi esliginde keplerini coskuyla firlatmalarinin ardindan mezuniyet töreni sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*