KENAN ÇETINOGLU KIZINI EVLENDIRDI.

Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu kizi Buse Çetinoglu, Neval Soytas- Besim Kayali ailesinin ogullari Cihan Kayali ile dünya evine girdi.

Ak Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu kizi Buse Çetinoglu, Neval Soytas- Besim Kayali ailesinin ogullari Cihan Kayali ile evlendirdi.

Gökçebey Ada Dügün Salonunda gerçeklesen muhtesem dügüne; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Çanakcilar Ailesinden,Mehmet Çanakci ve Sezai Çanakci, Eserli Yapi Malzemeleri Isletme sahibi Muhammet Eserli, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebey Belediyesi Basin Yayin ve Halkla iliskiler Müdürü Ismail Kazli, Çaydegirmeni Belediye Baskan Vekili Dogan Sisman, Zonguldak Il Genel Meclisi Baskani Necdet Karaveli, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Kadir Görür, Ayla Kocaarslan Görür, Esnaf Odasi Baskani Ali Çetin, Çarsi Içi Muhtari Aydin Kayabas, ilçeye bagli köy muhtarlarin yani sira çok sayida davetli katildi.

Buse ile Cihan genç çifte hediyeleri takdim eden Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Davetliler genç çiftlere hediyelerini verdiler.

Ada Dügün salonunun orkestrasinin birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalari ve havai Fiseklerin atilmasiyla, Buse ile Cihan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.

“ULUPINAR, BUSE ILE CIHAN’A MUTLULUKLAR DILEDI”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’in telgrafi okundu.

Ulupinar telgrafinda; “Nazik davetiniz için tesekkür ediyorum. Daha önceden belirlenmis programim dolayisiyla dügün törenizde aranizda bulunamiyorum. Buse ile Cihan çiftlere ömür boyu mutluluklar diler, tüm davetlilere selam ve saygilarimi sunarim

Bizde Buse ile Cihan genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*