GÖKÇEBEY HALK EGITIM MERKEZI’NIN YILSONU SERGISI

Gökçebey Halk Egitim Merkezi Müdürlügü bünyesinde devam eden kursiyerlerin Kirkyama, Resim, Nakis, Igne Oyasi, Ahsap Boyama, Ebru ve Seramik Boyama gibi degisik dallarda yapmis olduklari el emegi göz nuru eserler Belediye aile Çay Bahçesi dügün salonunda açilan sergide görücüye çikti.

Hafta sonuna kadar açik kalacak olan serginin açilisina, Cumhuriyet Bassavcisi Faruk Yavuz, Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mihtat Çanakci, Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu, Ilçe Yazi Isleri Müdürü Nuray Yigit, Ilçe Hastanesi Bashekimi Dr.Levent Eskici, Ilçe Tarim Müdürü Sevim Küçükbekir, Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Gülizar Mete ve kursiyerlerin yani sira vatandaslarin katilimiyla yapildi.

Saygi durusu ve Istiklal marsi okunduktan sonra Sergi açilis konusmasi Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal tarafindan yapildi.

2015-2016 Egitim - Ögretim yili kurumumuz tarafindan Genel, Mesleki ve Teknik kurslardan 112 kurs açilarak 2536 kursiyere ulasilmistir.

Bunlar disinda; Bati Karadeniz Kalkinma Ajansi (BAKKA) projesi ile Ilçe Kaymakamligimizin adina açilan ‘ Kirsal Turizm Etkinlikleri’ kursumuza 17 kursiyer katilmistir.

ISKUR ile ‘UMEM’ isbirligi protokolü kapsaminda ‘ Etlik Tavuk Yetistiriciligi ‘ kursu açilarak 20 kursiyer istihdam saglanmistir.

Kurumumuz tarafindan açilan Giyim ve El Sanatlari Teknolojisi kapsaminda 13 kurs açilmistir. Kursiyerlerimiz, kurslarda basari göstererek belgelerini almislardir. Bir yilin El Emegi, göz nuru ürünleri bugün bizlerler paylastiklari için kursiyerlere ayrica tesekkür ederim.

Kurumum adina, buradan emegi geçen basta Ilçe Kaymakamimiz Bünyamin Bilgin’e, Gökçebey Belediye Baskanligina ve çalisanlarina, Ilçe Milli Egitim Müdürlügüne ve çalisanlarina, Faaliyetlerde proje ortaklarimiza, Proje okullarimiza, kamu kurum ve kuruluslara, Gökçebey Halkina, tesekkür etmeyi bir borç biliyorum. Basta kurs ögretmenleri olmak üzere kursiyerleri ve ailelerini tebrik ediyorum, Bizleri böyle bir günde yalniz birakmayan sizlere tesekkür eder, saygilarimi arz ediyorum.” Dedi.

2015-2016 Egitim - Ögretim yili Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan açilan el sanatlari kurslarinin, Yil Sonu Sergi açilis kurdelesini Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mihtat Çanakci, Belediye Baskan Vekili Ismet Karci, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu birlikte kesti.

Ve daha sonra Kursiyerler tarafindan yapilan El Sanatlari sergisini tek tek gezerek usta ögretici ve kursiyerleri kutlayan Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin,” Basarili çalismalarinizin devami bekliyoruz” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*