Sezai Çanakci’nin, Berat Kandili Mesaji

Çanakcilar Sirketler Grubu Yapi Malzemeleri San. ve Tic. A.S Yönetim Kurulu Baskani Sezai Çanakci, Berat Kandili olmasi dolayisi ile kutlama mesaji yayinladi.

Çanakci mesajinda; “Ramazan Ayinin habercisi ve müjdecisi Mübarek Üç Aylardan olan Saban ayinin incisi, Berat Kandiline kavusmanin sevinç, mutluluk ve heyecanini yasiyoruz.

Milletimizin birlik ve beraberlik duygularinin, sosyal dayanisma ve kaynasma özelliklerinin en üst seviyeye çiktigi bu geceler, bizleri birlige, kardeslige, paylasmaya ve huzura çagiran müstesna zamanlar olup, kendimize ve bütün insanliga karsi görevlerimizi hatirlamamiz için büyük bir firsattir.

Bu gece, yapacagimiz dualarin, Cenab-i Mevla’ya arz edilecegi ve onun sonsuz affindan, merhametinden, iyiliginden bol bol yararlanilacagi, umut, huzur ve müjde gecesidir.

Manevi duygularin yogunlastigi, ilahi rahmetin dolup tastigi merhamet, dostluk ve kardesligin gelistigi, yardimlasma ve hayir faaliyetlerinin arttigi bu mübarek aylarda, yaradanin affina siginmak için büyük bir vesile olan Berat Kandili, ayni zamanda insanlar arasindaki darginliklari, küskünlükleri gidermek için de bir firsattir.

Bu gecede büyüklerimizin ve dostlarimizin kandilleri tebrik edilmeli, hayir dualari alinmalidir, içinde bulundugumuz bu aylarda ihtiyaç sahiplerine imkânlar nispetinde yardim eli uzatilmalidir. Unutmayalim ki sevinç ve mutluluklar paylasildikça artar, sikintilar da paylasildikça hafifler.

Gökçebey’in ve tüm Islam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularimla tebrik ediyor, bu anlamli gecenin aramizdaki gönül baglarini, birlik ve beraberligimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, saglik ve huzura vesile olmasini temenni ediyorum’’