Baskan Aydin’in, Berat Kandili Mesaji

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin,” Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor” diyerek Berat Kandil mesaji yayimladi.

Baskan Aydin mesajinda,” Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor.Hepimiz insallah bu firsati degerlendiren ve böylece Berat Kandili’nin feyiz ve bereketinden faydalananlardan oluruz. Ayni zamanda Ramazan-i Serif‘in habercisi olan Berat Kandili’nin, Allah’tan inanan kullari için bir lütuftur. Sonsuz merhamet sahibi olan Allah, aldigi her nefeste dahi imtihan halinde olan biz kullari için çesitli kurtulus yollari göstermistir. Bu yollardan birisi ve belki de en önemlisi ise, mübarek günler ve gecelerdir. Yüce Yaraticinin merhameti, sefkati ve kullarina olan muhabbetiyle bezeli olan Berat Kandili de, samimi bir kalple edilen tövbenin ardindan gelen affin müjdecisidir. Berat, günahlarla, kusur ve hatalarla kendisini dünyaya hapsetmis olan Müslüman için özgür kalma firsati ve berat etme imkânidir.

Ayni zamanda birligimizin, dirligimizin ve beraberligimizin pekistiricisi olmasi ümidiyle bu mübarek gecenin Âlemi Islam’a hayirlar getirmesini niyaz ediyorum. Allah hepimizi Berat’la müjdelenen ve hidayetle huzur bulan kullarindan eylesin. Bu duygu ve düsüncelerle Gökçebey’li hemsehrilerimin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, selam, saygi, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum