Karademir’in ,Berat Kandili Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Ilçe Baskani Sezgin Karademir, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi.

Karademir mesajinda; “Müslümanlari adeta her yandan çevreleyen sorunlarin çözüm bulmasi, zulüm sebebiyle akan gözyaslarinin dinmesi, fiskin, fitnenin ve fesadin son bulmasi, bu mübarek gecede hepimizin niyazi olmali, husu içerisinde semaya açacagimiz ellerimizle kurtulusu murat etmeliyiz.

Süphesiz, nefislerimizi terbiye etmeye belki de en çok ihtiyaç duydugumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu geceyi bir firsat bilip, Berat’in affedici manasi ve mesajlariyla bir an önce silkinmeli ve kendimize gelmeli, özümüze dönmeliyiz. Kötülüklerden ari olmak, dünyevi heva ve heveslerden uzak durmak, inananlarin üzerinde oynanan bozguncu oyunlara, bölücü ve yikici emellere karsi durmak, hepimizin baslica sorumlulugu olmalidir.

Insan iliskilerinde iyi niyetin yerine dostluk ve kardesligin hakim olmasi, magdur olan yakinlarimiza yardim elinin uzatilmasi, onlarin bulunduklari durumun daha da iyi anlasilmasi açisindan bir firsattir. Berat Kandili günahtan sevaba dönüstür ve herkes tarafindan son derece iyi anlasilmasi gerekmektedir. Yüce Rab’bimden Berat Kandili’nin, Gökçebey ve Islam dünyasinda hayirlara vesile olmasini diler, tüm Karamanlili hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunarim.