CHP GENEL BASKANI KEMAL KILIÇDAROGLU ANITKABIR’DE:

BIZ HALKIZ, BIZ GÜÇLÜYÜZ, BIZ YÜREKLIYIZ, BIZ MILLI MÜCADELECIYIZ, BIZ KUVAY-I MILLIYECIYIZ, BIZ MUSTAFA KEMAL’IN ASKERLERIYIZ!

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, CHP Gençlik Kollari tarafindan düzenlenen Anitkabir yürüyüsüne katildi.

Güvenpark’tan yürüyüse baslayan kortej, Aslanli Yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin bulundugu alana geldi. Kalabalik nedeniyle mozoleye ulasmakta zorlanan CHP Lideri Kiliçdaroglu ve beraberindekiler, Atatürk’ün mozolesine çelenk birakarak saygi durusunda bulundu.
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, daha sonra Anitkabir’in Anadolu Meydani girisinde yürüyüse katilanlara yaptigi tesekkür konusmasinda “Hepinizi seviyorum. Hepinize yürekten selamlar, saygilar, sükranlar sunuyorum. Sag olun, var olun. Kimse unutmasin, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” dedi. 
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun konusmasi söyle:

KORKUYU SARAYIN DUVARLARINA HAPSETTIK 
“Hepinize yürekten tesekkürler. Bugün bir ilki daha tarihe kazidik. Korkuyu sarayin duvarlarina hapsettik artik! Biz halkiz, biz güçlüyüz, biz yürekliyiz, biz milli mücadeleciyiz, biz Kuvay-i Milliyeciyiz, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!

BIZE YASAK SÖKMEZ
Yasak getiriyorlar, “Efendim yürüyemezsiniz” Ne zaman? 19 Mayis’ta… Unutmayin, 19 Mayis Türkiye Cumhuriyeti’nin ayaga kalktigi bir tarihtir. Hiçbir yasak bize sökmez! Onlarin yasaklari onlar içindir. Biz birilerinin önünde diz çökmeyiz. Bizde sadece efeler oynarken diz çökerler, onurlariyla…

BÜTÜN TÜRKIYE’YE SELAM OLSUN
Güzel bir günde 19 Mayis’ta hep birlikte buradan Türkiye’ye selam gönderelim. Ben söyleyecegim, siz de tekrar edin tamam mi, anlastik mi?
Ankara’dan; Hakkari’ye Trabzon’a, Tekirdag’a, Edirne’ye, Mugla’ya, Antalya’ya, Çankiri’ya, Yozgat’a, Bayburt’a, Kars’a, Ardahan’a, Van’a, Tunceli’ye, bütün Türkiye’ye, dünyaya selam olsun. Selam olsun Türkiye!
Hepinizi seviyorum. Hepinize yürekten selamlar, saygilar, sükranlar sunuyorum. Sag olun, var olun. Kimse unutmasin, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!”

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*