BU YIL BESINCISI DÜZENLENEN AK PARTI YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU BASLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR,AK Parti Yerel Yönetimler Baskanliginca bu yil besincisi düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ temali Yerel Yönetimler Sempozyumu büyük bir katilimla Ankara Ticaret Odasi (ATO) Congresium’da basladigini belirtti.

Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR yaptigi açiklamada “13-14 Nisan tarihleri arasinda Sayin Mehmet ÖZHASEKI Baskanliginda tertiplenen benimde baskan yardimciligini üstlendigim ‘Yerel Yönetimler Baskanligi’ tarafindan düzenlenen bu organizasyonun ilk gününde Basbakanimiz Sayin Ahmet DAVUTOGLU’ nun tesrifleri bizleri mutlu kilmistir.

Basbakanimiz stantlari tek tek dolasarak bilgi alisverisinde bulundu. Büyük sevgi gösterileriyle karsilanan Basbakanimiz yaptigi konusmayla belediyelere ve belediyecilige verdigimiz önemi bir kere daha gözler önüne serdi.

Baskanimiz Sayin Mehmet ÖZHASEKI ve Yerel Yönetimler Baskanligi olarak iyi bir hazirlik sürecinden sonra ilk günü olumlu geçirmenin mutluluguyla, yerel yönetimlerde yakaladigimiz basarinin gençlerle hizlanarak artacagini ve bu yolda gençlerin daha fazla rol almalari gerektigini düsünüyoruz, bu sempozyumda projeleriyle dereceye giren belediyelerimizi tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim.” dedi.