Aygaz Egitim Tiri Gökçebey’de

LPG sektörünün lider kurulusu Aygaz, müsterilerine sundugu hizmet kalitesini artirmak amaciyla bayi çalisanlarini müsteri memnuniyeti, tüketicileri tüp gaz kullanimi konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.

“Hizmet ve Güvenlik Egitimleri” projesi kapsaminda özel olarak hazirlanan Aygaz Egitim Tir'i Gökçebey’e ulasti. Proje kapsaminda, tüketici ve bayi çalisanlarina tüp gaz, tüp gaz ekipmanlari ve LPG hakkinda genel ve teknik bilgiler verildi.

Özel olarak tasarlanan Aygaz Egitim Tiri'nda; tüketicilere tüp gazin özellikleri, kullanim alanlari, tüp gaz ekipmanlari ve LPG hakkinda teknik bilgi verilirken, egitimler pratik uygulamalarla desteklendi.

Yogun ilgi gören Aygaz Egitim Tiri, önümüzdeki günlerde baska yerleri ziyaret ederek egitim yolculuguna farkli noktalarda egitimler devam edecektir.

Aygaz hakkinda:

Koç Toplulugu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk sirketi olan Aygaz, Türkiye’nin 10. büyük sanayi kurulusudur. Kuruldugu 1961 yilindan bu yana Türkiye’de LPG (Likit Petrol Gazi) sektöründe liderligini sürdüren Aygaz; LPG’nin otogaz, tüpgaz ve dökmegaz olarak dagitiminin yani sira LPG basinçli kap ile aksesuarlari üretimi ve satisini da gerçeklestirmektedir. 81 ilde 2.200 tüpgaz bayisi ve 1.700 otogaz istasyonu ile hizmet veren Aygaz ayrica, 40’a yakin ülkeye gaz aletleri ihracati yaparak, Avrupa, Ortadogu ve Afrika pazarlarinda da faaliyet göstermektedir. Aygaz tüpü her gün 80 binden fazla eve ve isyerine girmekte, 1 milyondan fazla araç Aygaz’in otogaz ürünü Aygaz Otogaz ile yolculuk yapmaktadir. Aygaz merkez tesisler ve bayiler olmak üzere 15 binden fazla personel ile yarim asirdir Türkiye’nin dört bir kösesinde hizmet vermektedir.

*