KULOGLU’NDAN BASKAN ÖZTÜRK’E BASARI PLAKETI

Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Dernegi Baskani Saadettin Kuloglu, Çukur mahalle muhtari Kazim Durdubas ve Çukur mahalle sakinleri, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret ederek basari plaketi verdiler.

Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Dernegi Baskani Saadettin Kuloglu, Çukur mahalle muhtari Kazim Durdubas ve Çukur mahalle sakinlerinin nezaket ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Belediye hudutlarimiza Çukur’u kisa zamanda yapilan hizmetlerle degisikleri hepiniz görmektesiniz. Önümüzde süreçte yapmayi düsündügümüz hizmet projeleri vardir. Allah-in izniyle o projeleri gerçeklestirmeye çalisacagiz. Ilçemizin merkezine yapilan ayni hizmetler çukur mahallemizde de olacaktir.” Dedi.

Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Dernegi Baskani Saadettin Kuloglu ise,” Vedat Öztürk baskanliginda Gökçebey ilçesine yapilan hizmetlerle geçen her gün büyüyerek gelisen bir Gökçebey karsimiza çikiyor. Suan faaliyette olan hizmetler tamamlandiginda Gökçebey’in yasanabir bir ilçe konumuna gelecektir. Çukur mahallemize ve ilçemize yaptigi kalici hizmetlerinden dolayi Dernek baskani olarak basari plaketini takdim ediyorum. Sevgili Baskanimizin ilçemize yapacagi hizmetlerde dernek olarak maddi-manevi destegimizi vermeye haziriz. Basarili çalismalarinin devamini diliyoruz. “

*

*