AYDEMIR’IN 18 MART ÇANAKKALE SEHITLERINI ANMA GÜNÜ MESAJI

Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yildönümü ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla mesaj yayinladi.

Aydemir mesajinda;”Bugün Çanakkale Zaferi’nin 101. yilini yasamanin heyecani ve ayni zamanda da kutsal degerlerimizi, vatanimizi korumak için canini feda etmekten çekinmeyen sehitlerin anma günü olan “Sehitler Günü”nü bir kez daha anlamanin onurunu yasiyoruz.

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini degistirmistir. Bütün imkansizliklara ragmen canini ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇILMEZ gerçegini kabul ettirmis ve bagimsizligina el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkan vermemistir. Kahraman askerlerimizin çabasiyla Türk Milletinin varligini yeniden ortaya konmustur.

Çanakkale'de 101 yil önce bütün imkânsizliklari asarak kanlariyla, canlariyla Dünya'ya karsi büyük hakliligimizin son noktasini koyan, bir anlamda tüm dünyaya ders veren ve bizlere bugün, onurumuzla hür yasamak imkânlarinin önünü açan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari ve varliklariyla seref duydugumuz sehitlerimizi saygi, rahmet, minnet ve gururla aniyorum. Ruhlari sad olsun.”