Altay, “Önce Is Güvenligi Sonra Is”

Çaycuma’da son yillarda yetisen genç ve cesur müteahhitlerden FS ALTAYLAR Insaat firmasinin sahibi Sait Altay, insaat sektöründe emin adimlarla hizla ilerliyor.

Müteahhitlik mesleginde girisimcilik ruhunun önemli olduguna dikkat çeken Altay, “Cesur ve kararlilikla atilan temellerin her zaman saglam oldugunu söylemek isterim. Bizler FS ALTAYLAR Insaat olarak vatandaslarimiza saglam temeller üzerine insa ettigimiz modern daireler teslim ediyoruz. “diyerek sözlerine söyle dev

Altay “Çalismalarimizda isçilerimizin is güvenligini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce is Güvenligi, saglik daha sonra is geliyor. FS ALTAYLAR Insaat, müsterilerinin kalite beklentilerini karsilamaya ve arttirmaya devam etmektedir. Altaylar Insaat, her projesinde müsteri memnuniyetini ön planda tutan yaratici çözümler sunar. Hedefi sürekli gelisim, teknolojiyi takip ederek kendini gelistirmek olan FS ALTAYLAR Insaat uzman kadrosu, deneyimi ve bembeyaz geçmisiyle sektöre hizmet vermeye devam etmektedir. Gerçeklestirdigi projelerde sürekli takip denetim ve çevreye vermis oldugu deger ile Altaylar Insaat’in sirket politikasi haline gelmistir.” dedi.

*

*