Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi ile Garanti Bankasi arasinda protokol imzalandi.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi ile Garanti Bankasi arasinda protokol imzalandi.

Düzenlenen imza merasimine; Devrek TSO Baskani Ertan Civak ile Garanti Bankasi Devrek Subesi Müdürü Mehmet Kabarik ve katildi.

Düzenlenen protokol ile ilgili bilgi veren Garanti Bankasi Devrek Sube Müdürü Kabarik, "Yöremize ait firmalarla ilgili genel müdürlük bazinda yapilacak olan Türkiye genelinde firmalar arasina buradaki firmalari da dâhil edecegiz. Odaya bagli üyelere gerekli faiz destegi, ödemesiz dönem olursa ödemesiz dönemlerde odaya bagli 850 firmaya her türlü destegi vermek için bu protokolü imzaliyoruz. Bankamizin destegiyle ilgili gelismeleri SMS yoluyla firmalara bildirecegiz ve imzalanan bu protokol bölgede faaliyet gösteren firmalara rahat bir nefes aldiracaktir” dedi.

Devrek TSO Baskani Ertan Civak ise, "Öncelikle Devrek Garanti Bankasi Subesi ile yapilan anlasmanin her iki taraf da hayirli olmasini temenni ediyorum. Gerek Devrek’te ve gerekse Gökçebey’de odamiza üye olan büyüklü, küçüklü 850 firmanin yapilan protokol anlasmasiyla özellikle kredi anlaminda firmalarimiza bankamiz gerekli her türlü destegi saglayacaklarini ifade etmislerdir. Bu nedenle bir araya gelmis bulunmaktayiz. Insallah bu protokol anlasmasindan sonra firmalarin daha rahat bir nefes alacaklarini ümit ediyor, yapilan anlasmanin odamiza, firmalarimiza ve bankamiza tekrar hayirli olmasini temenni ediyorum